Friday, September 20, 2024
Home » Γίνε Συμμέτοχος: Από τεσσάρων μηνών μέχρι 85 ετών!

Γίνε Συμμέτοχος: Από τεσσάρων μηνών μέχρι 85 ετών!

0 comments

Γίνε Συμμέτοχος: Από τεσσάρων μηνών μέχρι 85 ετών!

Η Ανόρθωση καλεί τον κόσμο της να ενταχθεί στο πρόγραμμα "Γίνε συμμέτοχος" για να στηρίξει την μεγάλη προσπάθεια επαναφοράς του "Φοίνικα" στην κορυφή.

Αναλυτικά:

Μέσα από το Πρόγραμμα «Γίνε Συμμέτοχος» προκύπτουν και πολλές ιστορίες συγκινητικές, ιστορίες πίστης και αφοσίωσης στην ιδέα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Από τον πιο μικρό ως τον πιο μεγάλο, στηρίζουν αυτή την μεγάλη προσπάθεια επαναφοράς του «Φοίνικα» στην κορυφή.

Το πιο νεαρό μέλος της οικογένειας των 1911 Συμμέτοχων είναι ο μικρός, μόλις τεσσάρων μηνών, Κωνσταντίνος Εφραίμ και η οικογένειά του τον ενέγραψε ως μέλος ως μια από τις πρώτες ενέργειες της ζωής του.

Στον αντίποδα, ο γεννηθείς το 1938 Αντωνάκης Κονής επισκέφθηκε τα γραφεία της Εταιρείας και ζήτησε όπως κάθε μήνα να του ανταποδίδουμε την επίσκεψη για να παραχωρεί μέρος της σύνταξής του για την αγαπημένη του ομάδα.

Για τον Μικρό Κωνσταντίνο, τον κύριο Αντωνάκη και κάθε γενιά Ανορθωσιατών έχουμε υποχρέωση να επαναφέρουμε την ομάδα μας στην κορυφή!

Πληροφορίες για το πρόγραμμα: https://anorthosisfc.com.cy/gine-symmetochos/

Εναλλακτικά στο τηλέφωνο 24-821911 και στο email [email protected]

Πηγή: Kerkida.net

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More