Wednesday, October 23, 2024
Home » Βράνιες για ΑΠΟΕΛ: «Να πετύχουμε κάτι που θα θυμόμαστε για πάντα»

Βράνιες για ΑΠΟΕΛ: «Να πετύχουμε κάτι που θα θυμόμαστε για πάντα»

0 comments

Ο αρχηγός της προσεχούς αντιπάλου του ΑΠΟΕΛστο Κόνφερενς Λιγκ, Μπόρατς Μπάνια Λούκα, παραχώρησε συνέντευξη στο γραφείο Τύπου του βοσνιακού συλλόγου. Ανάμεσα σε άλλα κλήθηκε να σχολιάσει το παιχνίδι, που θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη στο ΓΣΠ:

«Λίγοι πίστευαν ότι μπορούσαμε να φτάσουμε στο Κόνφερνες Λιγκ, αλλά η ομάδα μας έδειξε ποιότητα και χαρακτήρα. Πήγαμε βήμα-βήμα και τώρα είμαστε περήφανοι για τις ιστορικές μας επιτυχίες. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα. Κανείς δεν μπορεί να μας αφαιρέσει τα όνειρα και είναι δικαίωμά μας να ελπίζουμε ότι στα επόμενα ματς μπορούμε να πετύχουμε αποτελέσματα, που θα μας εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι πιστεύουμε σε κάτι τέτοιο. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο γήπεδο, θα παλέψουμε για κάθε μπάλα και θα δείξουμε τα δόντια μας σε κάθε αντίπαλο. Τώρα έχουμε την επίσκεψη στην Κύπρο και είναι νέα ευκαιρία για να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε κάτι που θα θυμόμαστε για πάντα».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More