Thursday, September 19, 2024
Home » “ΑΥΤΗ είναι η… συνταγή επιτυχίας Σα Πίντο-Ντομίνγκες-Μοράις”

“ΑΥΤΗ είναι η… συνταγή επιτυχίας Σα Πίντο-Ντομίνγκες-Μοράις”

0 comments

"ΑΥΤΗ είναι η… συνταγή επιτυχίας Σα Πίντο-Ντομίνγκες-Μοράις"

Εκπληκτικά πράγματα στο ΑΠΟΕΛ, καθώς βαζίζει από νίκη σε νίκη, χωρίς τον προπονητή του στον πάγκο. Πρωτόγνωρο σκηνικό σε κάθε περίπτωση.

Ποια είναι η συνταγή επιτυχίας του Ρικάρντο Σα Πίντο με τον Ζοσέ Ντομίνγκες και τον Νούνο Μοράις; Ρωτήθηκε ο Τάκης Αντωνίου στην εκπομπή SUPER MONDAY και είχε την… απάντηση.

enter " "

"Με το τρίο όπως σχηματίστηκε τώρα συμβαίνουν τα εξής, όλα θετικά: Ο Σα Πίντο είναι πάνω στην κερκίδα και ήρεμος αντί την παρορμητικότητα που είχε στον πάγκο και έκανε ζημιά στην ομάδα. Μας έμειναν οι γνώσεις του και το ταλέντο του στην προπονητική χωρίς να υπάρχει η παρορμητικότητα. Κερδίσαμε τον Ντομίνγκες τον οποίο δεν γνωρίζαμε.

Ανακαλύψαμε ότι είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου που έπαιξε σε υψηλό επίπεδο, στην Τόνεναμ και στη Σπόρτινγκ και ότι διετέλεσε πρώτος προπονητής. Βλέπουμε έναν άνθρωπο ήρεμο που αποδείχθηκε καλός χαρακτήρας που δεν οικειοποιήθηκε το τι πετυχαίνει η ομάδα, αντιθέτως το αποδίδει στον προπονητή. Αυτά που είπα δεν αφαιρούν από το κάδρο τον Σα Πίντο.

Το τρίτο καλό είναι πως ο Μοράις από τρίτος έγινε δεύτερος, έγινε πιο ενεργός. Όλοι γνωρίζουμε πόσα μπορεί να προσφέρει στην ομάδα στον τομέα της ψυχολογίας και της επικοινωνίας με τις πλούσιες παραστάσεις, τον χαρακτήρα που έχει και το ποδόσφαιρο που ξέρει. Αυτή η τριάδα τελικά αποδεικνύεται πολύ ευεργετική για την ομάδα μας. Πρώτη φορά συναντάμε κάτι τέτοιο και ευτυχώς για μας λειτουργεί μέχρι στιγμής".

Αναλύουν 6 αγώνες, ψάχνουν την αδυναμία

Δείτε την εκπομπή SUPER MONDAY με Ανδρέα Σάντη και Τάκη Αντωνίου

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια ο Όμιλος Πηλακούτα

enter " "

Πηγή: Kerkida.net

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More