Sunday, October 13, 2024
Home » Αυγουστή: «Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα – Να βγάζουμε το πάθος του Νικόλα Ιωάννου»

Αυγουστή: «Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα – Να βγάζουμε το πάθος του Νικόλα Ιωάννου»

0 comments

Στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στάθηκε ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά την ήττα της Κύπρου από τη Ρουμανία με 0-3 στην Αρένα, για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Εθνών. Ο Κύπριος τεχνικός εξήρε το πάθος του Νικόλα Ιωάννου και χαρακτήρισε ως σημείο κλειδί το γεγονός πως ο αντίπαλος προηγήθηκε στην πρώτη του ευκαιρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Το αποτέλεσμα είναι αυτό που μένει. Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Με την πρώτη ευκαιρία ο αντίπαλος προηγήθηκε και χάνεται η ψυχολογία της ομάδας, χάνεται η ηρεμία. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Οι λεπτομέρειες έδωσαν τους τρεις βαθμούς στον αντίπαλο. Κρατώ από αυτό το παιχνίδι την προσπάθεια του β ημιχρόνου, προσπαθήσαμε να διεκδικήσουμε κάτι αλλά σε αυτό το επίπεδο πρέπει να βλέπουμε τη λεπτομέρεια και η λεπτομέρεια μας δημιούργησε προβλήματα».

Μπορούμε με τέτοιες ομάδες να εξυπηρετήσουμε τον τρόπο παιχνιδιού που θέλετε να παίζουμε; «Είναι δύσκολο, έχουν ποιότητα και ρυθμό αυτές οι ομάδες, αλλά πρέπει να γίνει η προσπάθεια, να βρούμε τις λύσεις. Παίξαμε με τετράδα πίσω σήμερα, φανήκαμε και άτυχοι. Δεν μου αρέσει να μιλώ συγκεκριμένα για ποδοσφαιριστές, αλλά πρέπει όλοι να βγάζουμε το πάθος που έβγαλε σήμερα ο Νικόλας Ιωάννου. Η ατμόσφαιρα σήμερα έδωσε δυναμική στη Ρουμανία, εμείς πρέπει να το αλλάξουμε αυτό, να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο για να αλλάξουμε αυτά τα δεδομένα».

Τι να περιμένουμε στο παιχνίδι με τον Κόσοβο; «Πρέπει να πάμε εκεί να διεκδικήσουμε το παιχνίδι και να αποφύγουμε τα λάθη. Ξέρουμε ότι το Κόσοβο είναι πιο ποιοτική ομάδα από εμάς αλλά αν στην πορεία δούμε ότι μπορέσουμε να πάρουμε κάτι θα το κυνηγήσουμε».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More