Μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του Απόλλωνα ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά τη νίκη (3-1) επί της Ομόνοιας. Ο Κύπριος τεχνικός στάθηκε στην αποφασιστικότητα των παικτών του στα αποδυτήρια και στην προσφορά των αλλαγών.
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Πετύχαμε μια σημαντική νίκη. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Γι’ αυτό θέλαμε να μπούμε στο πρώτο γκρουπ, για να έχουμε ανταγωνιστικά παιχνίδια. Ήταν όλοι αποφασισμένοι στα αποδυτήρια. Ευτυχώς μας βγήκαν όλες οι αλλαγές.
Αξίζουν σε όλα τα παιδιά και σε αυτούς που μπήκαν αλλαγή συγχαρητήρια. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί. Το δεύτερο ημίχρονο γυρίσαμε το παιχνίδι. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Θα αναλύσουμε το πρώτο ημίχρονο για να βελτιωθούμε. Ο στόχος από τη μέρα που ήρθα ήταν να μπούμε στην εξάδα και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο Κύπελλο. Αυτά τα παιχνίδια τα χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να διορθώσουμε κάποιες αδυναμίες».
Πηγή: Goal News