Thursday, September 19, 2024
Home » Αυγουστή για Εθνική: «Δεν με αγγίζουν τα δημοσιεύματα, με τιμά που ο κόσμος με πιστεύει»

Αυγουστή για Εθνική: «Δεν με αγγίζουν τα δημοσιεύματα, με τιμά που ο κόσμος με πιστεύει»

0 comments

Τα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με τον πάγκο της Εθνικής Κύπρου κλήθηκε να σχολιάσει μετά την ήττα (0-3) της Καρμιώτισσας από τον ΑΠΟΕΛ ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Όσα δήλωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή:

Αρχικά είπε: «Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για τη νίκη του. Είχαμε προϋποθέσεις να πετύχουμε πρώτοι γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε κι όταν έχεις στην αντίπαλη ομάδα σου ένα Ελ Αραμπί, μας τιμώρησε. Είχαμε τρεις σημαντικές απουσίες και είναι σημαντικό όταν είσαι στην Καρμιώτισσα. Αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει αλλά πρέπει αυτά τα λάθη με αυτές τις ομάδες να αποφεύγονται. Δεν πρέπει να δεχόμαστε εύκολα γκολ όπως το πρώτο που πέτυχε το ΑΠΟΕΛ».

Για την Εθνική Κύπρου: «Αυτή τη στιγμή είχαμε ένα πολύ σημαντικό ματς. Δεν με αγγίζουν αυτά τα δημοσιεύματα ούτε θα επηρεάσουν τον τρόπο παιχνιδιού μας. Με τιμά που ο κόσμος με προτιμάει στην Εθνική Κύπρου αλλά αυτό, μετά από μία ήττα, περνάει σε δεύτερη φάση. Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα είναι το τι έγινε στο ματς».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More