Thursday, September 19, 2024
Home » Αρχηγός Αστυνομίας: «Καιρός να αναλογιστούν και οι άλλοι αρμόδιοι φορείς τις ευθύνες που τους αναλογούν»

Αρχηγός Αστυνομίας: «Καιρός να αναλογιστούν και οι άλλοι αρμόδιοι φορείς τις ευθύνες που τους αναλογούν»

0 comments

Ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρου, Στέλιος Παπαθεοδώρου, μίλησε στην κάμερα της Cytavsion, έδωσε τη θέση της Αστυνομίας για τη μη έναρξη του ντέρμπι Απόλλων – ΑΕΛ. Ανάμεσα σε άλλα, κάλεσε τους άλλους αρμόδιους φορείς να αναλογιστούν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

«Ως Αστυνομία παρακολουθήσαμε πριν τον αγώνα τι έγινε μολότοφ και πυρσούς. Αρκετή ώρα πριν την ώρα έναρξης του αγώνα, οπαδοί της ΑΕΛ μπήκαν στις εξέδρες ρίχνοντας σπρέι στους Αστυνομικούς και επιτηρητές», είπε αρχικά.

«Ζητήσαμε την αποχώρηση των οπαδών, να δεχθούν τον έλεγχο και μπουν ξανά στο γήπεδο. Κράτησε με τις οκτώ παρά. Αρχικά πήγαν έξω κάποιοι απ’ αυτούς και άλλοι όχι, δεν πέρασαν από έλεγχο και πάλι αρκετοί, ως Αστυνομία και ο υπεύθυνος Ασφαλείας δεν μπορούσε να εγγυηθεί έναρξη αγώνα», πρόσθεσε.

Ακολούθως, τόνισε: «Είναι καιρός να αναλογιστούν και οι άλλοι αρμόδιοι φορείς τις ευθύνες που τους αναλογούν».

Κατέληξε, σημειώνοντας: «Οπαδοί της άλλης ομάδας, με πυρσούς έδειξαν την παραβατική τους συμπεριφορά. Την κύρια ευθύνη την έχουν οι επιτηρητές, από καλή θέληση συνδράμουμε μαζί τους. Θα το δούμε πως πέρασαν. Κάποιοι άλλοι εκτός και κάποιοι όχι».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More