Sunday, October 27, 2024
Home » Απόλλων: Χωρίς περιθώρια λαθών

Απόλλων: Χωρίς περιθώρια λαθών

0 comments

Με αποφασιστικότητα και προσοχή προσεγγίζει ο Απόλλωντο παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου, αναζητώντας μια νίκη που θα του δώσει ώθηση και θα τον προωθήσει αυτομάτως βαθμολογικά. Η ομάδα της Λεμεσού γνωρίζει πως τίποτα δεν χαρίζεται και κανένας αντίπαλος δεν υποτιμάται, παρά την πρόσφατη βαριά ήττα της Ομόνοιας.

Οι κυανόλευκοι αντιμετωπίζουν με πλήρη σοβαρότητα τη σημερινή αναμέτρηση αφού τα προηγούμενα αποτελέσματα της Αραδίππου αποδεικνύουν ότι είναι ικανή για εκπλήξεις. Ο Γκούλα οργάνωσε τα πλάνα του χωρίς τη συνδρομή των Μάρκες και Κυριάκου, αλλά και του Μαλεκκίδη, που τραυματίστηκε στο γόνατο στον προηγούμενο αγώνα, και του Σάντος, ο οποίος απουσιάζει λόγω καρτών.

Ωστόσο, η επιστροφή του Σπόλιαριτς ενισχύει τις επιλογές στη μεσαία γραμμή. Η νίκη κρίνεται επιτακτική, αφού πέρα από τη βαθμολογική άνοδο, αποτελεί «εισιτήριο» για την απαιτητική τριάδα των επόμενων αναμετρήσεων κόντρα σε ΑΠΟΕΛ, Πάφος FC και Ομόνοια.

Χωρίς την παρουσία των φιλάθλων τους, οι κυανόλευκοι είναι αναγκασμένοι να αναζητήσουν μόνοι τη δύναμη για τη νίκη, καθώς ισχύει απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων. Η ομάδα, δηλώνει έτοιμη να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί ώστε να πάει με ψυχολογία και αέρα στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί. Οι παίκτες του Απόλλωνα γνωρίζουν ότι κάθε λεπτομέρεια μετράει και πως η πρόκληση απαιτεί συγκέντρωση και αφοσίωση.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More