Friday, September 20, 2024
Home » Απόλλων: Φρένο στον ρυθμό, με υπομονή για το γκολ

Απόλλων: Φρένο στον ρυθμό, με υπομονή για το γκολ

0 comments

Μετά από τρεις βδομάδες, ο Απόλλωνα θα κληθεί αύριο να δώσει ξανά επίσημο αγώνα. Θα αναμετρηθεί με τον Άρη στο Στάδιο «Αλφαμέγα» ως τυπικά φιλοξενούμενος και θα επιδιώξει δεύτερη διαδοχική νίκη, μετά το «διπλό» επί της Ανόρθωσης αφού το ματς με την ΑΕΛ δεν άρχισε ποτέ.

Τα τρία προηγούμενα παιχνίδια του Άρη, αποτέλεσαν καλό εργαλείο για τον Αντριάν Γκούλα στην προετοιμασία της ομάδας του, την οποία ολοκληρώνει σήμερα. Ο Σλοβάκος τεχνικός θα διαπίστωσε ότι, ο αυριανός αντίπαλος είναι ικανός στο ανοιχτό γήπεδο, αφού έχει και ποιότητα και ταχύτητα στην επίθεση. Δίνοντάς του χώρο, είναι ικανός να κάνει τη ζημιά.

Γι’ αυτό και ο προπονητής του Απόλλωνα, προσβλέπει με το παιχνίδι της ομάδας του, να φρενάρει τον ρυθμό που δίνει ο Άρης, κλείνοντας χώρους και έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας, βγαίνοντας οργανωμένα και με υπομονή στην επίθεση. Ενδέχεται, λοιπόν, οι φίλοι του Απόλλωνα να δουν άλλη προσέγγιση του παιχνιδιού σε σχέση με τι διαπίστωσαν στα πρώτα δύο ματς. Οι κυανόλευκοι θα παρουσιαστούν στο αυριανό ντέρμπι χωρίς τους Ζμέρχαλ, Κυριάκου, Αρτυματά και Ντορεγκαράι, επανέρχεται ο Ντ’ Αλμέιδα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More