Saturday, October 12, 2024
Home » Απόλλων: Το κλικ του Βάισμπεχ χαράζει τον δρόμο προς τη σταθερότητα

Απόλλων: Το κλικ του Βάισμπεχ χαράζει τον δρόμο προς τη σταθερότητα

0 comments

Η διακοπή του πρωταθλήματος έρχεται σε κομβικό σημείο για τον Απόλλωνα. Διότι δίνει στον Αντριάν Γκούλα την ευκαιρία και τον χρόνο να δουλέψει εντατικά και να αναζητήσει τις απαραίτητες λύσεις, για να βελτιώσει την απόδοσή της μετά τα τελευταία ασταθή αποτελέσματα.

Το μεγαλύτερο ζητούμενο για τους κυανόλευκους της Λεμεσού είναι να βρεθεί η σταθερότητα και η διάρκεια, διαφορετικά θα απομακρυνθούν από τους στόχους, που οριοθέτησαν από το περασμένο καλοκαίρι.

Ένας παίκτης-κλειδί από τον οποίοι περιμένουν πολλά για την επανεκκίνηση της ομάδας τους είναι ο Γκαετάν Βάισμπεκ. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έφτασε στην Κύπρο με μεγάλες προσδοκίες από τη Σοσό, με την αξία του στο Transfermarkt να εκτιμάται 1,3 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που τον καθιστά ως το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου. Η πορεία του στη Ligue 2, με 131 συμμετοχές, 24 γκολ και 17 ασίστ, δείχνει ότι έχει τις δυνατότητες να κάνει τη διαφορά και στον Απόλλωνα.

Ο Βάισμπεκ χρειάζεται να ανεβάσει την απόδοσή του και να προσφέρει περισσότερα στο δημιουργικό κομμάτι, καθώς ο Απόλλων στηρίζεται σε αυτόν για να προσδώσει ποιότητα στη μεσοεπιθετική γραμμή και να βοηθήσει την ομάδα να βρει σταθερότητα. Η ικανότητά του στο σκοράρισμα και στη δημιουργία είναι αδιαμφισβήτητη.

Το στοιχείο που χρειάζεται ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είναι εκείνο το «κλικ» που θα του αποφέρει την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση.

Στόχος και του ιδίου άλλωστε, αποτελεί να δικαιώσει τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, θέλοντας με τη σειρά του να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας να επανέλθει στις επιτυχίες.

Ο χρόνος, όμως, πιέζει. Η ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να έχει άλλες βαθμολογικές απώλειες και καλείται να βρει λύσεις προτού να είναι αργά. Με τη σωστή διαχείριση του έμψυχου δυναμικού και την επιστροφή παικτών από τραυματισμούς, ο Απόλλων μπορεί να επανέλθει στον σωστό δρόμο, αλλά η σταθερότητα στην απόδοση θα είναι καθοριστική για την πορεία του στην τρέχουσα σεζόν.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More