Thursday, September 19, 2024
Home » Απόλλων: Σχέδιο κυριαρχίας στην πρεμιέρα

Απόλλων: Σχέδιο κυριαρχίας στην πρεμιέρα

0 comments

Με υψηλές προσδοκίες και εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζεται ο Απόλλων για το πρώτο μεγάλο τεστ της σεζόν, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο Στάδιο «Αλφαμέγα». Η ομάδα της Λεμεσού, με τον αέρα της ολοκληρωμένης μετεγγραφικής ενίσχυσης και την αυτοπεποίθηση που της δίνει η πρόσφατη καλή εμφάνιση στο φιλικό αγώνα με την Καρμιώτισσα, βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Αντριάν Γκούλα έχει να διαχειριστεί την απουσία των Ντιόν και Άδωνη, ενώ οι Ντε Μάρκο και Λαμ, με θετικά εργομετρικά αποτελέσματα, διεκδικούν θέση στην αποστολή. Οι δύο τελευταίες προπονήσεις θα κρίνουν την τελική σύνθεση, με το τεχνικό επιτελείο να δίνει έμφαση στην ετοιμότητα όλων των παικτών προκειμένου να παρουσιαστεί ένας Απόλλων αντάξιος των προσδοκιών.

To μεγάλο αφιέρωμα του «Goal» για το Πρωτάθλημα 2024/25 – Ένας πλήρης ψηφιακός οδηγός!

Ο Ρουμάνος κόουτς φαίνεται πως καταστρώνει επιθετικό πλάνο, με έμφαση στην κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο και τον έλεγχο της μπάλας. Γνωρίζοντας καλά την ποιότητα της ΑΕΚ, που έχει «γεμίσει» τα πόδια με δύο επίσημα παιχνίδια, ο Απόλλων θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει το πολύτιμο τρίποντο στην πρεμιέρα.

Παράλληλα, οι αρχηγοί Χάμπος Κυριάκου, Γιώργος Μαλεκκίδης, Πέδρο Μάρκες και Πίτερ Λέουβενμπεργκ, έχουν αναλάβει να οδηγήσουν τους συμπαίκτες τους με στόχο να θέσουν γερά θεμέλια για επιτυχημένη σεζόν. Η ατμόσφαιρα στο Κολόσσι είναι γεμάτη ένταση και προσμονή, καθώς όλοι γνωρίζουν πως η αρχή κάθε σεζόν μπορεί να καθορίσει τη μετέπειτα πορεία.

To μεγάλο αφιέρωμα του «Goal» για το Πρωτάθλημα 2024/25 – Ένας πλήρης ψηφιακός οδηγός!

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More