Thursday, September 19, 2024
Home » Απόλλων: Προ των πυλών ο Κοντάν Μπουαγκάρ

Απόλλων: Προ των πυλών ο Κοντάν Μπουαγκάρ

0 comments

Ο Απόλλων είναι πάρα πολύ κοντά στην απόκτηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού, Κοντάν Μπουαγκάρ. Ο 27χρονος παίκτης, που έμεινε ελεύθερος από τη Λοριέντ, αναμένεται να ενταχθεί στη λεμεσιανή ομάδα σύντομα. Ο Μπουαγκάρ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις Τουλούζ, Πο και Λοριέντ, με δυνατότητα να παίζει τόσο ως οκτάρι όσο και ως δεκάρι.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι έχει καταγράψει 80 εμφανίσεις στην Α’ Κατηγορία της Γαλλίας και η αξία του στο transfermarkt είχε φτάσει τα 2.500.000 ευρώ. Την προηγούμενη σεζόν δεν αγωνίστηκε λόγω σοβαρού τραυματισμού, με την τελευταία του εμφάνιση να σημειώνεται τον Ιούνιο του 2023, όταν αγωνιζόταν δανεικός στην Πάου F.C. στη Β’ Κατηγορία της Γαλλίας.

Η μετεγγραφή του στον Απόλλωνα φαίνεται να είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση, αν και τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο μέχρι να υπογραφούν τα συμβόλαια. Ο Απόλλων έχει προγραμματίσει ανοιχτή προπόνηση τη Δευτέρα, 29 Ιουλίου, στο Κοινοτικό γήπεδο Ακρωτηρίου στις 18:30, καλώντας τους φιλάθλους να παρευρεθούν μαζικά.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΥ

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More