Tuesday, September 24, 2024
Home » Απόλλων: Πλήγμα με Μάρκες, το βάρος στον Ντορεγκαράι

Απόλλων: Πλήγμα με Μάρκες, το βάρος στον Ντορεγκαράι

0 comments

Η ισοπαλία του Απόλλωνα στο ντέρμπι με τον Άρη, δεν μπορεί να θεωρηθεί αρνητικό αποτέλεσμα. Όπως επισήμανε και ο Αντριάν Γκούλα, «μπορούσαμε να νικήσουμε, αλλά και να χάσουμε». Στα θετικά το μηδέν παθητικό για πρώτη φορά στη σεζόν, στα αρνητικά ότι δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει μια από τις αρκετές ευκαιρίες του στο παιχνίδι.

Ο Σλοβάκος τεχνικός κλήθηκε να διαχειριστεί πολύ νωρίς, μόλις στο 5ο λεπτό, το κενό που άφησε ο Μάρκες, ενώ ήταν εκτός αποστολής ο τιμωρημένος Ντορεγκαράι. Είχε τις ευκαιρίες, έλειψε το γκολ για τους κυανόλευκους.

Ο Πορτογάλος επιθετικός υπέστη κάταγμα κλείδας και ήδη υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση, όπως ενημέρωσε ο σύλλογος. «Θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης, η εξέλιξη της οποίας θα καθορίσει τον ακριβή χρόνο επιστροφής σε πλήρη αγωνιστική δράση», αναφέρει ο Απόλλων στην ενημέρωσή του για τον Μάρκες.

Μετά την αρνητική εξέλιξη με τον Μάρκες, που θα μείνει για σημαντικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης, το βάρος στην επίθεση πέφτει κατά κύριο λόγο στον Ντορεγκαράι (είναι και ο Ντρόζντεκ). Ο Αργεντινός επανέρχεται και θα ηγηθεί της επιθετικής γραμμής. Ο Απόλλων έχει ανάγκη τον καλό Ντορεγκαράι, τον επιθετικό που είναι ικανός να αξιοποιεί τις ευκαιρίες και να δίνει λύση στο εύκολο γκολ. Στην ομάδα της Λεμεσού δεν υπάρχει πρόθεση για προσθήκη άλλου επιθετικού, δείχνοντας στήριξη στους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More