Thursday, September 19, 2024
Home » Απόλλων: Ο Μάρκες στην πρώτη γραμμή

Απόλλων: Ο Μάρκες στην πρώτη γραμμή

0 comments

Ο Πέδρο Μάρκες, ξεπέρασε τον πρόσφατο τραυματισμό του από το φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα, θέτει αυτομάτως ισχυρή υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα του Απόλλωναστο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΛ.

Ο Πορτογάλος επιθετικός επέστρεψε από προχθές στις προπονήσεις και, εφόσον η κατάστασή του συνεχίσει να βελτιώνεται, ο Αντριάν Γκούλα θα του εμπιστευτεί θέση στο αρχικό σχήμα, υπολογίζοντας στην εκτελεστική του ικανότητα και την εμπειρία του για να οδηγήσει την ομάδα στην επικείμενο αναμέτρηση.

Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν είναι 100% έτοιμος, ο Ντιέγκο Ντορεγκαράι παραμένει η αξιόπιστη εναλλακτική για την κορυφή της επίθεσης. Ο Αργεντινός φορ, έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις όταν χρειαστεί.

Στα ευχάριστα νέα, και ο Μπρούνο Σάντος. Ξεπέρασε το πρόβλημα που τον κράτησε εκτός τις προηγούμενες μέρες, με τον Βραζιλιάνο να είναι διαθέσιμος για το μεγάλο παιχνίδι. Αντίθετα, εκτός μάχης παραμένουν οι Χάμπος, Άδωνη, Ντιόν και Ντ’ Αλμέιδα, ενώ στους παροπλισμένους προστέθηκε από χθες και ο Ζμέρχαλ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More