Thursday, September 19, 2024
Home » Απόλλων: Οι τελευταίες πινελιές στο ρόστερ του

Απόλλων: Οι τελευταίες πινελιές στο ρόστερ του

0 comments

Ο Απόλλωνσυνεχίζει την προετοιμασία στη Σλοβακία, με την ενίσχυση του ρόστερ να αποτελεί προτεραιότητα. Η ομάδα επικεντρώνεται στην απόκτηση ενός δεκαριού και ενός στόπερ, θέσεις να θεωρούνται κρίσιμες για την ολοκλήρωση του συνόλου. Υπάρχουν συζητήσεις με ποδοσφαιριστές και αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

Στο πρώτο φιλικό αγώνα στη Σλοβακία με την Αλ Γκαράφα (1-1), ομάδα που ετοιμάζεται για τις επίσημες υποχρεώσεις της, ο Απόλλων παρουσίασε στοιχεία από τη δουλειά του προπονητή. Η απόδοση στο πρώτο ημίχρονο ήταν ικανοποιητική, αν και υπάρχει ακόμη δρόμος να διανυθεί. Ο Αντριάν Γκούλα έχει αρχίσει να ενσωματώνει χαρακτηριστικά που έλειπαν από το σύνολο τα προηγούμενα δύο χρόνια: αυτοπεποίθηση, κατοχή της μπάλας, υψηλή πίεση και ορθολογικό ποδόσφαιρο.

Η προσαρμογή των νέων αποκτημάτων είναι ενθαρρυντική. Αυτό το γεγονός είναι ιδιαίτερα σημαντικό, δεδομένου ότι αναμένονται επιπλέον προσθήκες τις επόμενες ημέρες, οι οποίες θα ολοκληρώσουν το ρόστερ. Ο Απόλλων δείχνει να βαδίζει σταθερά προς την αναγέννηση και την επίτευξη των στόχων του για τη νέα σεζόν. Η δουλειά του Γκούλα και η ενσωμάτωση νέων παικτών δημιουργούν προσδοκίες για δυναμικό ξεκίνημα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More