Wednesday, September 25, 2024
Home » Απόλλων: Με προσοχή και πειθαρχία κόντρα στον Οθέλλο

Απόλλων: Με προσοχή και πειθαρχία κόντρα στον Οθέλλο

0 comments

Ο Απόλλωνμπαίνει στον σημερινό αγώνα με ξεκάθαρο στόχο: την πρόκριση στους «16» του κυπέλλου, ανεξάρτητα από τις απουσίες ή τις τακτικές επιλογές του Αντριάν Γκούλα.

Στις 18:00 στο Δασάκι (Cytavision1), η ομάδα της Λεμεσού καλείται να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της απέναντι στον Οθέλλο, διεκδικώντας με θέληση και πάθος μία θέση στον επόμενο γύρο της δεύτερης τη τάξει διοργάνωση της ΚΟΠ.

Με την αυτοπεποίθηση που προσδίδουν οι πολύ καλές εμφανίσεις, ο Απόλλων φαίνεται να οικοδομεί κάτι στέρεο, με τον κόσμο να περιμένει μεγάλα πράγματα φέτος. Φτάνει το κυανόλευκο σύνολο να συνεχίσει με την ίδια σοβαρότητα, κάτι που απαιτείται να δείξει άλλη μία φορά. Παρά τη διαφορά δυναμικότητας με τον Οθέλλο, κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του δυσκολίες, που απαιτούν προσοχή και πειθαρχία.

Η σωστή διαχείριση και η συγκέντρωση θα είναι καθοριστικά στοιχεία για να μπορέσει ο Απόλλων να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί απέναντι σε μία ομάδα της Β’ Κατηγορίας, που σίγουρα θα επιδιώξει να εκπλήξει. Εξάλλου, πέρσι ήταν στη «μεγάλη» κατηγορία.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ανδρέας Τσαμπαλάς, με βοηθούς τους Χ. Γεωργίου και Π.Χριστοδούλου. Στο VAR θα βρεθεί ο Ανδρέας Τεχράνυ, ενώ AVAR θα είναι ο Ροβέρτος Κώστα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More