Tuesday, September 17, 2024
Home » Απόλλων/Μαλεκκίδης: Οι κόποι του δεν πήγαν χαμένοι

Απόλλων/Μαλεκκίδης: Οι κόποι του δεν πήγαν χαμένοι

0 comments

Η διοίκηση του Απόλλωνα, με το άγρυπνο μάτι που διακρίνει την αφοσίωση και το ταλέντο, απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι ξέρει να επιβραβεύει εκείνους που προσφέρουν με ζήλο και αφοσίωση στην ομάδα.

Ο Γιώργος Μαλεκκίδης, ένας ακούραστος εργάτης στην άμυνα, εξαργύρωσε την εξαιρετική του περσινή χρονιά με νέο συμβόλαιο που τον διατηρεί στην ομάδα της Λεμεσού μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Με τις 28 συμμετοχές και τα τρία γκολ του, αποτέλεσε μια από τις λίγες φωτεινές εξαιρέσεις σε δύσκολη σεζόν για την ομάδα. Το νέο του συμβόλαιο είναι η ανταμοιβή για τη συνέπεια, την αφοσίωση και τη συνεχόμενη εξέλιξή του.

Στα φιλικά προετοιμασίας, ο Μαλεκκίδης απέδειξε πως η περσινή του απόδοση δεν ήταν τυχαία. Με σταθερή παρουσία και δυναμικό παιχνίδι, κέρδισε την εμπιστοσύνη και του νέου προπονητή, Αντριάν Γκούλα. Οι κόποι του δεν πήγαν χαμένοι και ο ίδιος, με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, βάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, έτοιμος να υπερβεί κάθε πρόκληση που θα βρεθεί μπροστά του στη νέα και πολύ πιο απαιτητική αγωνιστική περίοδο.

455283556 966086325528545 5982081500635386680 N

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More