Friday, September 20, 2024
Home » Απόλλων: Επενδύει στον Ντουοντού για τα άκρα της επίθεσης

Απόλλων: Επενδύει στον Ντουοντού για τα άκρα της επίθεσης

0 comments

Παρόλο που με τις πολλές προσθήκες που έγιναν στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο, το ρόστερ του Απόλλωνα είναι ποσοτικά μεγάλο, η διοίκηση συμφώνησε και έφερε τον Κλίντον Ντουοντού. Πρόκειται για 19χρονο Γκανέζο ακραίο επιθετικό, που αγωνιζόταν στην Μπέχεμ Γιουνάιτεν, ομάδα της πατρίδας του.

Ποδοσφαιριστής που κρίθηκε ικανός να επενδύσει στο πρόσωπό του η ομάδα της Λεμεσού και είναι καταλόγου Β. Ήδη ο Ντουοντού βρίσκεται στην Κύπρο και χθες πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση. Απομένει η επισημοποίηση της μετεγγραφής. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει αγωνιστεί σε 96 αγώνες με την Μπέχεμ Γιουνάιτεν, πετυχαίνοντας επτά γκολ και μοιράζοντας τρεις ασίστ. Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει πρόθεση για άλλη μετεγγραφή, με τον κατάλογο Α να είναι συμπληρωμένος.

Οι κυανόλευκοι προετοιμάζονται για το εκτός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση, στο οποίο θα ψάξουν την πρώτη νίκη τους. Θα απουσιάσει ο Ντ’ Αλμέιδα, που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο ματς με την ΑΕΚ. Αντιθέτως, διαθέσιμος θα είναι ο Λέουβενμπεργκ. Όσο για τον Μπουαγκάρντ, δεν αντιμετωπίζει κάτι το ανησυχητικό και υπολογίζεται από τον Γκούλα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More