Sunday, September 8, 2024
Home » Απόλλων: Επέστρεψαν στη βάση τους και ετοιμάζουν βαλίτσες για Σλοβακία

Απόλλων: Επέστρεψαν στη βάση τους και ετοιμάζουν βαλίτσες για Σλοβακία

0 comments

Ομαλά ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στις Πλάτρες οΑπόλλων και το απόγευμα επέστρεψε στη βάση του. Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού ολοκλήρωσαν τη σειρά φιλικών αγώνων με νίκη 2-1 κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου με σκόρερς δύο εκ των δέκα μετεγγραφικών αποκτημάτων, τους Μπαραόνα και Ζμέρχαλ.

Ένα στοιχείο που προκάλεσε εντύπωση στην τελευταία φιλική αναμέτρηση, είναι η εφαρμογή του συστήματος με τριάδα στην άμυνα παρόλο που το προτιμητέο σύστημα του Σλοβάκου τεχνικού είναι το 4-3-3 και αυτό καταδεικνύει την επιθυμία του να δοκιμάζει διάφορες ιδέες.

Από εκεί και πέρα, αύριο ακολουθεί ρεπό για τους ποδοσφαιριστές του Αντριάν Γκούλα και θα επανέλθουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα (29/07, 18:30) στο Κοινοτικό γήπεδο στο Ακρωτήρι, όπου θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη ανοιχτή προπόνηση με την παρουσία του κόσμου.

Την Τρίτη(30/08) η αποστολή θα αναχωρήσει για Σλοβακία εκεί όπου θα παραμείνει μέχρι τις 8 Αυγούστου για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Υπενθυμίζεται ότι οι κυανόλευκοι θα δώσουν τρία φιλικά παιχνίδια. Tο πρώτο για την Τετάρτη(31/08) απέναντι στην Αλ Γκαράφα. Στα άλλα δύο θα αντιμετωπίσουν την Τρένστιν στις (03/08) και την Ζίλινα στις (07/08).

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More