Saturday, September 21, 2024
Home » Απόλλων: Για να εμπεδώσει ισχυρή δυναμική

Απόλλων: Για να εμπεδώσει ισχυρή δυναμική

0 comments

Συμπληρώθηκαν τρεις εβδομάδες από τον τελευταίο επίσημο αγώνα του Απόλλωνακι οι κυανόλευκοι αισθάνονται σαν αγρίμια στο κλουβί.

Μετά το διπλό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 31 Αυγούστου, είχαμε τους αγώνες της εθνικής μας, ενώ «καπάκι» το ντέρμπι με την ΑΕΛ δεν άρχισε ποτέ κι η… απραξία έπιασε ταβάνι.

Ο Αντριάν Γκούλα είχε αρκετό καιρό για να προετοιμάσει τους παίκτες του, στερήθηκε όμως τις ψηλές εντάσεις που προσφέρουν οι επίσημοι αγώνες. Απόψε, θα επιδιωχθεί το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα εμπεδώσει την ισχυρή δυναμική. Η ομάδα του μετράει μια ήττα (από την ΑΕΚ) και μια νίκη (επί της Ανόρθωσης) και το τρίποντο επί ενός ισχυρού αντιπάλους θα δώσει «φτερά» στα πόδια των παικτών του.

Οι κυανόλευκοι θα παρουσιαστούν στο ντέρμπι χωρίς τους Ζμέρχαλ, Κυριάκου, Αρτυματά και Ντορεγκαράι, ενώ επανέρχεται ο Ντ’ Αλμέιδα (διεκδικεί θέση στην αρχική ενδεκάδα). Απέναντι στην ΑΕΛ επιλέχθηκαν να παραταχθούν στη σέντρα οι Λέουβενμπεργκ, Σάντος, Βούρος, Λαμ, Μαλεκκίδης, Κολ, Βέισμπεκ, Μπουαγκάρντ, Σαγκάλ, Μπολί και Μάρκες και πιστεύεται ότι ο Γκούλα δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More