Wednesday, September 25, 2024
Home » Απόλλων – ΑΕΛ: Επιβαρυντικό για τους γαλαζοκίτρινους το φύλλο αγώνα του Φελλά

Απόλλων – ΑΕΛ: Επιβαρυντικό για τους γαλαζοκίτρινους το φύλλο αγώνα του Φελλά

0 comments

«Καίει» την ΑΕΛ το φύλλο αγώνα του Κωνσταντίνου για το πολύκροτο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Ο διαιτητής της αναμέτρησης που δεν άρχισε ποτέ μέσα από την έκθεσή του καταγράφει τα γεγονότα όπως αυτά μεταφέρθηκαν από πλευράς Αστυνομίας και αφήνει εκτεθειμένους τους γαλαζοκίτρινους τόσο για την παραβατική συμπεριφορά των οπαδών τους κατά την είσοδο στο γήπεδο, όσο και για την άρνηση ορισμένων να βγουν εκτός γηπέδου και να υποβληθούν σε έλεγχο.

Στο φύλλο αγώνα του διαιτητή σημειώνεται πως «ο Αξιωματικός της Αστυνομίας, κύριος Ερωτοκρίτου στην παρουσία του υπεύθυνου ασφαλείας του γηπέδου ενημέρωσε ότι οπαδοί της ΑΕΛ παραβίασαν την είσοδο, έσπασαν τον κλοιό της Αστυνομίας, εισήλθαν εντός της κερκίδας χωρίς να τους γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και σύμφωνα με την παρούσα κατάσταση δεν μπορούν να διασφαλίσουν την ομαλή έναρξη του αγώνα»

Ο Κωνσταντίνος Φελλάς, στο φύλλο αγώνα που δημοσίευσε η ιστοσελίδα protathlima, σημειώνει ότι «στις 18.25 ο Αρχηγός της Αστυνομίας μαζί με τον Υπαρχηγό και στην παρουσία των δυο προέδρων των δυο ομάδων ανάφερε ότι πρέπει να αποχωρήσουν όλοι οι φίλαθλοι της ΑΕΛ για να διενεργηθεί ο απαραίτητος έλεγχος και να εισέλθουν ξανά». Μάλιστα τόνισε πως εάν δεν ακολουθούνταν οι οδηγίες αυτές η Αστυνομία δεν θα ήταν σε θέση να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Μισή ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 19:55 η Αστυνομία ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να παρέχει ασφάλεια για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και ως αποτέλεσμα αυτού η αναμέτρηση αναβλήθηκε οριστικά.

«Η ώρα 19.55 και αφού προηγουμένως δόθηκε χρονική παράταση για να αποχωρήσουν οι φίλαθλοι της ΑΕΛ ο υπεύθυνος Αξιωματικός της Αστυνομίας Κύριος Ερωτοκρίτου μας ενημέρωσε ότι αρκετοί φίλαθλοι της ΑΕΛ αναχώρησαν εκτός της κερκίδας και γηπέδου ενώ μερικοί από αυτούς δεν εξήλθαν καθόλου με αποτέλεσμα να εισέλθουν ξανά χωρίς τον απαραίτητο έλεγχο. Η Αστυνομία μας ενημέρωσε ότι δεν μπορούν να παρέχουν ασφάλεια για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα μετά από αυτή την εξέλιξη. Το αποτέλεσμα ήταν να μην ξεκινήσει ο αγώνας και να αναβληθεί οριστικά», καταλήγει η έκθεση του διαιτητή.

Η τύχη του αγώνα θα αποφασιστεί από τον Αθλητικό Δικαστή Αριστοτέλη Βρυωνίδη, ο οποίος την Τετάρτη (25/9) θα εξετάσει την υπόθεση.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More