Saturday, October 19, 2024
Home » Αποκαλύφθηκε ο λόγος που μέτρησε το γήπεδο του Αρχαγγέλου ο Χιμένεθ

Αποκαλύφθηκε ο λόγος που μέτρησε το γήπεδο του Αρχαγγέλου ο Χιμένεθ

0 comments

Την απάντηση στον γρίφο γιατί ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Μανόλο Χιμένεθ μέτρησε με βήματα μέρος του κεντρικού γηπέδου στον Αρχάγγελο έδωσε ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

«Να σας τη λύσω την απορία. Ο κύριος Χιμένεθ, με το ποδοσφαιρικό μάτι που έχει, μόλις κατέβηκε κάτω στο γήπεδο, μέτρησε ακριβώς τα ένδεκα βήματα από το κόρνερ προς τη μεγάλη περιοχή, εκεί όπου δικαιούται να σταθεί ο πρώτος παίκτης στη ζώνη άμυνας όταν εφαρμόζονται οι στατικές φάσεις. Και όταν έφθασε εκεί και είδε μετά και τη μεγάλη περιοχή, ρώτησε τον υπεύθυνο του προπονητικού μας κέντρου στον Αρχάγγελο, πόση είναι η διαφορά στο πλάτος του κεντρικού γηπέδου του Αρχαγγέλου σε σχέση με το ΓΣΠ για να γνωρίζει ακριβώς τις αποστάσεις. Αυτό ρώτησε ο άνθρωπος καθαρά ποδοσφαιρικά».

Εάν είναι πιο μικρό: «Μα είναι πιο μικρό, ναι. Απλά για να γνωρίζετε, οι προπονητές έχουν διαφορετικές προσεγγίσεις. Υπάρχουν αυτοί που θέλουν μικρότερα προπονητικά γήπεδα από τα κανονικά ώστε να είναι πιο μικρές οι αποστάσεις και να έχουν περισσότερες εντάσεις οι προπονήσεις και πιο ελάχιστοι οι χώροι. Υπάρχουν προπονητές που θέλουν ακριβώς τις διαστάσεις με αυτές που προτιμάει ο κ. Χιμένεθ. Αυτό ισχύει γιατί το έχω ζήσει με πάρα πολλούς προπονητές».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More