Friday, September 20, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Ψάχνοντας τον… Σα Πίντο μέσω Ντομίνγκες

ΑΠΟΕΛ: Ψάχνοντας τον… Σα Πίντο μέσω Ντομίνγκες

0 comments

«Πλαστική επέμβαση» τύπου 2017! Αυτό αναζητά ο ΑΠΟΕΛμε την πρόσληψη του Ζοζέ Ντομίνγκες στη θέση του Νταβίδ Γκαγιέγο, λίγες ημέρες πριν από τη ρεβάνς με τη Ρίγα ΦΣ, με στόχο την ανατροπή του 0-1.

Τότε ο Γιώργος Δώνης μεταμόρφωσε σε… κύκνο το ασχημόπαπο του Μάριο Μπέιν, πετυχαίνοντας θριαμβευτικά το 4-0 εις βάρος της Βιτορούλ μετά το 0-1 στη Ρουμανία.

Κοινός παρονομαστής του τότε και του σήμερα, ότι η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη έδωσε τα κλειδιά σε προπονητή με προϋπηρεσία στον Αρχάγγελο. Με τη διαφορά ότι ο Πορτογάλος ήταν στην ομάδα της Λευκωσίας ως βοηθός προπονητής πριν από τρεις μήνες και όχι πριν από τρία χρόνια όπως ο Ελλαδίτης (2013-14, η πρώτη θητεία του). Ξέρει το ρόστερ πολύ καλά, έχει δουλέψει με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι επίσης τον ξέρουν και έχει συνεπώς κάποια υπέρ του, στη δύσκολη προσπάθεια για να φέρει τούμπα την κατάσταση.

Γι’ αυτό επιλέγηκε άλλωστε, επειδή ακριβώς ήταν μέρος της επιτυχημένης συνταγής του Ρικάρντο Σα Πίντο. Αυτόν τον ΑΠΟΕΛ περιμένουν να δουν οι ιθύνοντές του και οι οπαδοί του. Την ομάδα εκείνη που όχι γκολ να της βάλεις, μα ακόμα και για ευκαιρία έπρεπε να ματώσεις, ενώ ήξερε πολύ καλά να αξιοποιεί τα ποιοτικά επιθετικά ατού της και να παίρνει το ζητούμενο. Με αποτέλεσμα να διαθέτει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του προηγούμενου πρωταθλήματος.

Αν η… εγχείρηση θα πετύχει δίχως να πεθάνει ο ασθενής, θα γίνει γνωστό το βράδυ της Πέμπτης (29/8). Οι γαλαζοκίτρινοι ελπίζουν πως η απάντηση θα είναι θετική. Προσβλέποντας στο σίγουρο έξτρα €1.140.000 που προσφέρει η League Phase του Γιουρόπα Λιγκ σε σχέση με την αντίστοιχη του Κόνφερενς Λιγκ, που έχει ήδη καπαρωμένη θέση (συν ότι η νίκη, ισοπαλία και το μπόνους τελικής θέσης είναι αυξημένα στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση σε σχέση με την τρίτη).

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More