Sunday, October 6, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Ψάχνει αντίδραση σε τεστ χαρακτήρα και αντοχών

ΑΠΟΕΛ: Ψάχνει αντίδραση σε τεστ χαρακτήρα και αντοχών

0 comments

Μετά από τις δύο σερί ισοπαλίες με Ομόνοια 29Μ (0-0) και Σάμροκ Ρόβερς (1-1), ο ΑΠΟΕΛ καλείται να αντιδράσει άμεσα απέναντι στην ΑΕΚ. Το κλίμα έχει βαρύνει, με την ομάδα να αναζητά επειγόντως τη νίκη που θα αποκαταστήσει την αυτοπεποίθηση εντός και εκτός των αποδυτηρίων. Η επικείμενη διακοπή για τις εθνικές ομάδες προσφέρει την ευκαιρία να κλείσει αυτό το κεφάλαιο με ηρεμία, με την προϋπόθεση ότι θα έλθει -ασφαλώς- το ζητούμενο αποτέλεσμα.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, έστειλε το μήνυμα για άμεση ανασύνταξη, επισημαίνοντας την ανάγκη να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, τόσο οι παίκτες όσο και ο προπονητής. Το βάρος πλέον πέφτει στους ώμους του Ζοζέ Ντομίνγκες, ο οποίος γνωρίζει πως η πίεση έχει αυξηθεί και οι επιλογές του θα βρεθούν κάτω από το μικροσκόπιο. Λάθη δεν χωράνε στο ματς της 6ης αγωνιστικής, το οποίο χαρακτηρίζεται κομβικό.

Ο ΑΠΟΕΛ, καλείται να μπει στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ με περίσσια αποφασιστικότητα και επιθετικότητα από το πρώτο λεπτό, αποφεύγοντας τα κενά διαστήματα που κόστισαν σε προηγούμενα παιχνίδια. Και κυρίως να λειτουργήσει πιο συγκεντρωμένα στην τελική προσπάθεια. Το ντέρμπι με την ΑΕΚ, γενικώς, ανεβάζει τον πήχη δυσκολίας, απαιτώντας συγκέντρωση και ορθολογικό παιχνίδι από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Οι συνθήκες απαιτούν από τον ΑΠΟΕΛ να βρει τα ψυχικά αποθέματα και την αγωνιστική ευφυΐα για να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις, αγωνιζόμενος τούτη τη φορά μπροστά στο κοινό του. Μία ισχυρή αντίδραση κρίνεται αναγκαία, καθώς μόνο έτσι θα απομακρυνθεί η… σκιά της κρίσης που απειλεί να περιπλέξει την πορεία της ομάδας στη συνέχεια της σεζόν.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More