Friday, September 20, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Τρώγοντας έρχεται η όρεξη

ΑΠΟΕΛ: Τρώγοντας έρχεται η όρεξη

0 comments

Μπορεί να μην μάγεψε με την εμφάνισή του στον επαναληπτικό αγώνα με την Πετροκούπ στη Μολδαβία, ωστόσο η απόδοσή του ήταν η καλύτερη της φετινής σεζόν. Με διάρκεια, αστείρευτη ενέργεια, μαχητικότητα, συνοχή και, πρωτίστως, δημιουργικότητα, ο ΑΠΟΕΛ έδειξε την πρόοδο του. Κάτι που σκόρπισε χαμόγελα και ελπίδες στους οπαδούς του, που πλέον πιστεύουν ακράδαντα πως τα καλύτερα έρχονται.

Στο στάδιο Ζίμπρου, ο ΑΠΟΕΛ, στο μόλις δεύτερο επίσημο παιχνίδι υπό τις οδηγίες του Νταβίδ Γκαγιέγο, παρουσίασε σαφή βελτίωση στην αγωνιστική του συμπεριφορά απέναντι σε αξιόλογο αντίπαλο. Οι φίλαθλοι ευελπιστούν πως με τον καιρό, θα δουν μια ομάδα πιο θεαματική σε σύγκριση με πέρσι, «τρέχοντας» αποφασιστικά προς τη διατήρηση του στέμματος του πρωταθλητή.

Επιπλέον, η πρόκριση στους ευρωπαϊκούς αγώνες μέχρι τον Ιανουάριο προσθέτει αίγλη και υπερηφάνεια. Τώρα, το βλέμμα στρέφεται στις διπλές αναμετρήσεις με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, μια πρόκληση που απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα. Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ ανυπομονούν για τη συνέχεια, πεπεισμένοι πως η ομάδα τους θα συνεχίσει να εκπλήσσει ευχάριστα, πετυχαίνοντας νέες διακρίσεις και γράφοντας λαμπρές σελίδες στην ιστορία της.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More