Friday, October 18, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Τριάδα παικτών για αναγέννηση

ΑΠΟΕΛ: Τριάδα παικτών για αναγέννηση

0 comments

Η διοίκηση και ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ περιμένουν πολλά από τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έχει μπόλικη δουλειά μπροστά του. Ανάμεσα στα τόσα ζητήματα του νεοπροσληφθέντος προπονητή, είναι και η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του έμψυχου δυναμικού. Γιατί όχι και η αναγέννηση τριών ποδοσφαιριστών, από τους οποίους περιμένουν περισσότερα οι πρωταθλητές.

Αρχή με τα δύο από τα τρία ηχηρά αποκτήματα των γαλαζοκιτρίνων, τους Πίζι και Μαξ Μάγιερ (ο τρίτος φυσικά ήταν ο Γιούσεφ Ελ Αραμπί). Τον έναν από τους δύο να είχε οποιαδήποτε κυπριακή ομάδα θα ήταν πολυτέλεια. Πόσο μάλλον αμφότερους.

Ο 35χρονος Πορτογάλος, με τη σπουδαία καριέρα στη χώρα του και την Ισπανία, παρουσιάζεται με σκαμπανεβάσματα. Σίγουρα δεν μπόρεσε ακόμα να κάνει αυτό για το οποίο αποκτήθηκε, να σηκώσει δηλαδή την ομάδα στους ώμους του. Ο Γερμανός δε, ο οποίος έχει ανάμεσα σε άλλα τέσσερις συμμετοχές με την περίφημη Εθνική Ανδρών της χώρας του, στα 29 του έχει ακόμα πολλά να δώσει. Για την ώρα δεν έχει δώσει κάτι, ενώ συν τοις άλλοις ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα από τραυματισμό.

Τέλος είναι και ο Στέφαν Ντράζιτς. Ο Σέρβος επιθετικός μετρά 12 συμμετοχές, τέσσερις βασικός και οκτώ αλλαγή, δίχως να δει δίχτυα. Ίσως μάλιστα το ότι τέθηκε εκτός ευρωπαϊκής λίστας για το League Phase του Κόνφερνς Λιγκ να τον πήρε από κάτω. Οι γαλαζοκίτρινοι τον θέλουν να ανέβει καθώς δεν μπορούν να τα περιμένουν όλα από τον Ελ Αραμπί.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More