Saturday, October 12, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Στο πλευρό του Χιμένεθ οι δύο… μόνιμοι συνεργάτες και ένας πρώην ΠΑΟΚτσής

ΑΠΟΕΛ: Στο πλευρό του Χιμένεθ οι δύο… μόνιμοι συνεργάτες και ένας πρώην ΠΑΟΚτσής

0 comments

Εποχή Μανόλο Χιμένεθ από σήμερα στον Αρχάγγελο, με τον ΑΠΟΕΛ να ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Ισπανό προπονητή μέχρι τον Μάιο του 2025. Στο πλευρό του Χιμένεθ θα είναι ξανά, οι Χεσούς Καλδερόν Μαλαγόν και Σεμπάστιαν Λόπες Μπασκόν, οι οποίοι τον ακολουθούν παντού, αλλά και ένας πρώην ΠΑΟΚτσής, ο Χακόμπο Σανθ.

Ο Μαλαγόν είναι το δεξί χέρι του Χιμένεθ. Είναι γεννημένος στις 6/11/1972 στο προάστιο της Σεβίλης, Μορόν Ντε Λα Φροντέρα. Έχει διατελέσει βοηθός του στη Σεβίλη Ατλέτικο (Β’ ομάδα της Σεβίλλης), όπως και αντικαταστάτης του σε αυτή όταν ο Χιμένεθ ανέλαβε την πρώτη ομάδα, ενώ αργότερα διετέλεσε συνεργάτης του στην πρώτη ομάδα της Σεβίλλης, στην ΑΕΚ, στη Ρεάλ Σαραγόσα, στην Αλ Ραγιάν, στη Λας Πάλμας και στη Σέρο Πορτένιο.

Η ενημέρωση του ΑΠΟΕΛ:

Ο κ. Jiménez θα έχει στο προπονητικό του επιτελείο ως βοηθό προπονητή τον Jesús Calderón Malagón, ως προπονητή φυσικής κατάστασης τον Sebastián López Bascón και ως προπονητή τερματοφυλάκων, τον Jacobo Sanz.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More