Thursday, September 19, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Στην πρώτη γραμμή των στόχων

ΑΠΟΕΛ: Στην πρώτη γραμμή των στόχων

0 comments

Ο Νταβίντ Αμπάνια έλαμψε στις διπλές αναμετρήσεις της Πετροκούμπ με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛκαι εννοείται δεν άφησε κανένα περιθώρια αμφιβολίας για τις ικανότητές του.

Με τις θετικές επιδόσεις του, ο 25χρονος Γκανέζος κέρδισε την προσοχή της ομάδας, η οποία άμεσα ξεκίνησε τις διαδικασίες για την απόκτησή του. Το οικονομικό σκέλος δεν αποτελεί εμπόδιο, αυξάνοντας τις πιθανότητες ο ευέλικτος παίκτης να βρεθεί στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος».

Στην πρώτη αναμέτρηση στη Λευκωσία, ο Αμπάνια αποτέλεσε την κύρια απειλή για την άμυνα του ΑΠΟΕΛ, δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Μπέλετς. Αγωνιζόμενος στην Πετροκούμπ, έχει επιδείξει εξαιρετικά στατιστικά, με 7 γκολ και 2 ασίστ σε 14 αγώνες, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής Γκάνας 7 φορές. Προηγουμένως, έπαιξε για τις ομάδες Ασάντι Γκολντ, Γουά Ολ Σταρς και Ρεάλ Ταμάλε Γιουνάιτεντ, με συνολικά 31 γκολ και 6 ασίστ σε 95 αγώνες διασυλλογικού επιπέδου.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ δείχνει αποφασισμένη να ενισχύσει περαιτέρω το ρόστερ, επιδιώκοντας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού ταξιδιού (θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του έτους) και θα επιβαρύνει το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας.

Επιπλέον, οι πιθανοί αντίπαλοι στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν ήδη καθοριστεί και περιλαμβάνουν τις Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Ερυθρός Αστέρας, ΠΑΟΚ ή Μάλμε, Φερεντσβάρος ή Μίντιλαντ, Γιουνγκ Μπόις. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στη Νιόν, και ο ΑΠΟΕΛ, με τη μετεγγραφή του Αμπάνια στα σκαριά, δείχνει έτοιμος για τις επόμενες ευρωπαϊκές προκλήσεις. Σημειώνεται πως οι Μεχρί και Μπεν είναι στην πόρτα εξόδου.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More