Monday, September 16, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Ποιοτική αναβάθμιση και βάθος στο ρόστερ

ΑΠΟΕΛ: Ποιοτική αναβάθμιση και βάθος στο ρόστερ

0 comments

Ο ΑΠΟΕΛ έκανε ηχηρό statement στο μετεγγραφικό παζάρι, δείχνοντας αποφασισμένος για εξαιρετική σεζόν. Με δέκα στρατηγικές προσθήκες, η ομάδα ενίσχυσε ποιοτικά και ποσοτικά κάθε γραμμή, εκτός της ήδη καλυμμένης θέσης του τερματοφύλακα.

Υπό την καθοδήγηση του Νταβίδ Γκαγιέγο, η επιτροπή προγραμματισμού ανέλυσε τις αδυναμίες της περασμένης χρονιάς και κινήθηκε με έξυπνες και στοχευμένες κινήσεις. Παίκτες υψηλών προδιαγραφών όπως οι Ελ Αραμπί, Μάγερ φέρνουν πολύτιμη εμπειρία, ενώ οι νεαροί ταλαντούχοι Κόρμπου, Μιρ, Άπια είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

Ο ΑΠΟΕΛ στράφηκε σε ευρωπαϊκές και λατινοαμερικανικές αγορές, στοχεύοντας τόσο στην ποιοτική αναβάθμιση όσο και στο βάθος του ρόστερ. Οι προσθήκες των Σέρχιο Τεχέρα, Ευαγόρα Αντωνίου, Τσάβι Κιντιγιά, Βίτορ Μιρ, Τσαρλς Άπια, Στέφαν Ντράζιτς, Μαξ Μάγερ, Μάριους Κόρμπου και η εξασφάλιση των δικαιωμάτων του Ζοάο Σιπριάνο δείχνουν μία ομάδα έτοιμη να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις τριών διοργανώσεων: πρωταθλήματος, κυπέλλου και Τσάμπιονς Λιγκ.

Η φιλοσοφία του ΑΠΟΕΛ, επικεντρώνεται στη δημιουργία ενός ισχυρού και καλά δομημένου συνόλου, ικανού να διαχειριστεί την πίεση και να πρωταγωνιστήσει. Αν και οι βασικές προσθήκες έχουν ολοκληρωθεί, οι γαλαζοκίτρινοι δεν εφησυχάζουν. Παραμένουν έτοιμοι για περαιτέρω κινήσεις που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ανταγωνιστικότητά τους και θα διασφαλίσουν τη συνέχιση της επιτυχίας τους.

Το πρόγραμμα της εβδομάδας, πέραν από τον επαναληπτικό του αγώνα της Πετροκούμπ και της Ορνταμπάσι (0-0) όπου ο ΑΠΟΕΛ θα μάθει αντίπαλο στον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, περιλαμβάνει φιλικό ματς. Την Τετάρτη, η ομάδα του Γκαγιέγο θα τα πει στην «Αρένα» με την ΑΕΚ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More