Monday, September 16, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Πλάνο χωρίς Ντβάλι, τα δεδομένα για Μπέλετς και Κοσταντίνοφ

ΑΠΟΕΛ: Πλάνο χωρίς Ντβάλι, τα δεδομένα για Μπέλετς και Κοσταντίνοφ

0 comments

Αντίστροφα μετρούν στον ΑΠΟΕΛ για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα, στον 2o προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πρωταθλητές Κύπρου, υποδέχονται την Τρίτη (23/7, 20:00) την Πέτροκουμπ στο ΓΣΠ, με στόχο να θέσουν ισχυρές βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση. Εάν τα καταφέρουν θα «κλειδώσουν» συμμετοχή σε League Stages (πρώην όμιλοι) ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Νταβίδ Γκαγιέγο προετοιμάζει την ομάδα του χωρίς να υπολογίζει στον Λάσα Ντβάλι. Ο Γεωργιανός κεντρικός αμυντικός αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα από το φιλικό με την ΑΕΚ και ενδεχόμενη χρησιμοποίηση του στο ματς με την Πέτροκουμπ θα πρόκειται για μεγάλο ρίσκο.

Ο Ισπανός θα επιλέξει έναν εκ των Σιπριάνο ή Σούσιτς ως παρτενέρ του Πέτροβιτς στο κέντρο της άμυνας. Στο σενάριο επιλογής του Βόσνιου, θα ανοίξει η πόρτα της ενδεκάδας για τον Τσεπάκ, ο οποίος θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

Όσον αφορά τους Βιντ Μπέλετς και Γκεόργκι Κοσταντίνοφ θα επιδιώξουν να ανεβάσουν ρυθμούς μέσα στο Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα. Εάν δεν νιώσουν ενοχλήσεις, τότε θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More