Monday, October 14, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Ο Χιμένεθ και το… «τώρα ή ποτέ»

ΑΠΟΕΛ: Ο Χιμένεθ και το… «τώρα ή ποτέ»

0 comments

Ο Μανόλο Χιμένεθ, αναλαμβάνει τα ηνία του ΑΠΟΕΛ εν μέσω εξαιρετικά απαιτητικών συνθηκών, καθώς ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος. Με το βλέμμα στραμμένο στον αγώνα εναντίον της Ομόνοιας Αραδίππου το ερχόμενο Σάββατο στις 18:00, η αποστολή του Ισπανού προπονητή γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, αφού δεν θα έχει καν την ευκαιρία να προετοιμάσει – όπως θα ήθελε- την ομάδα του. Ο Ισπανός, που ανακοινώθηκε επίσημα μόλις χθες, «πετά» για Κύπρο και αμέσως θα πρέπει να πέσει στα βαθιά νερά.

Χωρίς περιθώρια καθυστέρησης, ο 60χρονος θα ενημερωθεί για κάθε λεπτομέρεια που αφορά την ομάδα και θα αρχίσει την εντατική δουλειά για να δώσει τις δικές του κατευθύνσεις. Η προσέγγισή του δεν αφήνει περιθώρια για αδράνεια, καθώς οι προκλήσεις που περιμένουν τον ΑΠΟΕΛ είναι πολλές και οι απαιτήσεις του συλλόγου ακόμα μεγαλύτερες.

Η άφιξη του Χιμένεθ δεν συνοδεύεται μόνο από τον ίδιο, αλλά και από ένα καταρτισμένο επιτελείο συνεργατών που θα συνεισφέρουν στην αναγέννηση της ομάδας. Ο Χεσούς Καλδερόν Μαλαγόν, βοηθός προπονητή, ο Σεμπιαστιάν Λόπες Μπασκόν, υπεύθυνος φυσικής κατάστασης, και ο Χακόμπο Σανθ, προπονητής τερματοφυλάκων, αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της νέας προσπάθειας που ξεκινά.

Η συμφωνία του Ισπανού τεχνικού είναι μέχρι τον Μάιο του 2025 και η πίεση για άμεσα αποτελέσματα είναι έντονη. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε φάση νέων αλλαγών, και ο Χιμένεθ καλείται να πείσει σε σύντομα χρονικό διάστημα πως μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More