Thursday, September 19, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Ο Ντομίνγκες και η… αντιγραφή του Σα Πίντο

ΑΠΟΕΛ: Ο Ντομίνγκες και η… αντιγραφή του Σα Πίντο

0 comments

Όποιος άκουσε τις δηλώσεις του Ζοζέ Ντομίνγκες μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛαπό τον Εθνικό (1-3), θα κατάλαβε ότι τον περιμένει πολλή δουλειά. Μίλησε ξεκάθαρα για πρόβλημα φυσικής κατάστασης, μα και για άλλα θέματα που χρήζουν διόρθωσης.

Η θητεία του Πορτογάλου δεν άρχισε ιδανικά στους γαλαζοκίτρινους, μετρώντας αποκλεισμό από τη Ρίγα ΦΣ και εντός έδρας σοκ από την ομάδα της Άχνας. Το στοίχημα για να αλλάξει την κατάσταση είναι μεγάλο, ωστόσο αποτελεί ευκαιρία για τον ίδιο για να φτιάξει την καριέρα του.

Κάτι που αν πετύχει θα τον κατατάξει ως τον δεύτερο επιτυχημένο προπονητή των γαλαζοκιτρίνων από τη χώρα του Βάσκο ντα Γκάμα. Ο πρώτος είναι φυσικά ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος οδήγησε την ομάδα της Λευκωσίας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τον περασμένο Μάιο.

Αυτός είχε σπάσει το μοτίβο των αποτυχημένων κόουτς από την ιβηρική χώρα, καθώς προηγουμένως πέρασαν από τον Αρχάγγελο τρεις Πορτογάλοι, οι οποίοι δεν στέριωσαν: οι Πάουλο Σέρζιο (1/7/2013 – 5/10/2013), Ντομίνγκος Πασιένσια (01/07/2015 – 28/08/2015) και Μπρούνο Μπαλταζάρ (22/03/2018 – 17/9/2018).

Θα καταφέρει ο Ντομίνγκες να «αντιγράψει» τον Σα Πίντο και διατηρήσει ψηλά την πορτογαλική σημαία στον ΑΠΟΕΛ; Η απάντηση θα δοθεί φυσικά στο εγγύς μέλλον…

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More