Sunday, September 29, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Ο γρίφος του Ντομίνγκες και οι δεδομένες αλλαγές στην ενδεκάδα

ΑΠΟΕΛ: Ο γρίφος του Ντομίνγκες και οι δεδομένες αλλαγές στην ενδεκάδα

0 comments

Για να προβλέψει κανείς την ενδεκάδα του Ζοζέ Ντομίνγκες χρειάζεται να έχει μαντικές ικανότητες. Βλέπετε, σε χρονική περίοδο 28 ημερών, ο ΑΠΟΕΛυπό τις οδηγίες του Πορτογάλου έδωσε έξι αναμετρήσεις και δεν παρέταξε ποτέ την ίδια ενδεκάδα σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια.

Όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ (διαβάστε ΕΔΩ) ο Ντομίνγκες προβαίνει σε σημαντικές διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα. Από τρεις έως επτά αλλαγές σε κάθε αγώνα, ο συνολικός αριθμός έφτασε τις 28, δηλαδή κατά μέσο όρο πέντε διαφορετικές επιλογές ανά αναμέτρηση.

Επομένως, μοιάζει τουλάχιστον παρακινδυνευμένο να προβλέψει κανείς τις επιλογές του Πορτογάλου στο σημερινό (29/9, 19:00) εκτός έδρας αγώνα με την Ομόνοια 29Μ, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. H κατάσταση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο αν σκεφτεί κανείς πως προηγήθηκε ο απαιτητικός αγώνας με την Πάφος FC για το Σούπερ Καπ και ακολουθεί το ταξίδι στην Ιρλανδία για την πρεμιέρα της League Phase του Κόνφερενς Λιγκ με την Σάμροκ Ρόβερς.

Δεδομένα θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα, με τους Ντβάλι, Αμπάνια και Πίζι να έχουν αυξημένες πιθανότητες για να πάρουν φανέλα βασικού.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise