Friday, September 20, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Ο Γκαγιέγο ξεψαχνίζει τη Σλόβαν

ΑΠΟΕΛ: Ο Γκαγιέγο ξεψαχνίζει τη Σλόβαν

0 comments

Στον ΑΠΟΕΛ έχουν επικεντρωθεί στη λεπτομερή συλλογή πληροφοριών για το αγωνιστικό προφίλ της Σλόβαν ενόψει της πρώτης αναμέτρησης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η προετοιμασία περιλαμβάνει ενδελεχή παρακολούθηση των πρόσφατων επίσημων αγώνων της Σλόβαν, όπως ο χθεσινός κόντρα στην Ποντμπρεζόβα για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σλοβακίας.

Επιπλέον, απεσταλμένοι της ομάδας της Λευκωσίας παρακολούθησαν ζωντανά τις αναμετρήσεις της Σλόβαν με την Τσέλιε στον προηγούμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η Σλόβαν απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) και πέτυχε ευρεία νίκη εντός έδρας (5-0). Αυτή η ολοκληρωμένη εικόνα που έχουν σχηματίσει οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ για την επικείμενη αντίπαλό τους, επιτρέπει στον Νταβίδ Γκαγιέγο να προετοιμάσει την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η προετοιμασία είναι κρίσιμη, καθώς την Τετάρτη, 7 Αυγούστου, ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει τη Σλόβαν στο «σπίτι» της (21:30), σε αγώνα που αναμένεται να κρίνει πολλά για τη συνέχεια της ομάδας στη διοργάνωση. Οι γαλαζοκίτρινοι ελπίζουν ότι η προσεκτική ανάλυση και οι στρατηγικές προετοιμασίες θα τους δώσουν το πλεονέκτημα που χρειάζονται ενόψει του επαναληπτικού στο ΓΣΠ (13/8, 20:00).

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More