Tuesday, September 24, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Οι νέοι είναι ωραίοι, ο Μαρκίνιος είναι αλλιώς

ΑΠΟΕΛ: Οι νέοι είναι ωραίοι, ο Μαρκίνιος είναι αλλιώς

0 comments

Όταν οι μετεγγραφές αποδίδουν και σκοράρουν, μοιραία τραβούν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας. Φυσικό επακόλουθο λοιπόν για τον ΑΠΟΕΛ, να επικεντρώνεται η προσοχή κυρίως στους νεοαποκτηθέντες Γιούσεφ Ελ Αραμπί και Πίζι, οι οποίοι σκόραραν εις βάρος της Νέας Σαλαμίνας (3-1), μα και στον Αμπάνια για άλλη μια πειστική εμφάνιση. Ναι, αλλά τον δρόμο για τη νίκη άνοιξε ο «παλιός» Μαρκίνιος.

Και τι γκολ! Με άψογο εκτός περιοχής πλασέ, δείγμα της κλάσης του. Ποιότητα που -είναι αλήθεια πως- έλειψε κατά τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Κι ας άρχισε ιδανικά η σεζόν με δύο γκολ στα πρώτα δύο παιχνίδια με την Πετροκούμπ (ποιος ξεχνά την γκολάρα στη Μολδαβία;).

Στη συνέχεια, όμως, ήταν σκιά του εαυτού του, όπως άλλωστε και οι πλείστοι συμποδοσφαιριστές του έως τη διακοπή του πρωταθλήματος. Η δουλειά που έγινε στον Αρχάγγελο υπό τον διάδοχο του Νταβίδ Γκαγιέγιο, Ζοζέ Ντομίνγκες, και τους συνεργάτες του στο διάστημα της δεκαπενθήμερης παύσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων, προφανώς φέρνει αποτελέσματα.

Οι γαλαζοκίτρινοι επέστρεψαν με τρεις σερί άνετες νίκες επί των Καρμιώτισσας (3-0), Ένωσης Νέων Παραλιμνίου (4-0) και ερυθρολεύκων της Αμμοχώστου, με εμφανή τα σημάδια βελτίωσης. Όπως και της επιστροφής των παλιών «ατού» σε γνωστά στάνταρ απόδοσης.

Ανάμεσά τους και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, για τον οποίον ασφαλώς δεν υπάρχει ίχνος αμφιβολίας αναφορικά με την ποιότητά του έπειτα από δύο χρόνια και κάτι από παραπάνω από δύο μήνες στον Αρχάγγελο. Ο καλός, γνωστός Μαρκίνιος είναι πολύτιμος για τον ΑΠΟΕΛ και όλοι στις τάξεις του ευελπιστούν ότι έτσι θα συνεχίσει…

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More