Friday, September 20, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Ντομίνγκες στον ρόλο στρατηλάτη

ΑΠΟΕΛ: Ντομίνγκες στον ρόλο στρατηλάτη

0 comments

Με την αποφασιστικότητα που τον διακρίνει, ο Ζοζέ Μανουέλ Μαρτίνς Ντομίνγκες ετοιμάζεται να καθοδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ σε κρίσιμη καμπή της σεζόν. Έχοντας αναλάβει τα ηνία από τον Νταβίδ Γκαγιέγο, ο Πορτογάλος προπονητής εμφανίζεται έτοιμος να φέρει την αλλαγή που χρειάζεται η ομάδα.

Μόλις τέσσερις μήνες μετά τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, βρίσκεται αντιμέτωπος με την πρόκληση να αναζωπυρώσει το πνεύμα και την αυτοπεποίθηση του συνόλου, ώστε να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με αντίπαλο τη Ρίγα (1-2) και να εξασφαλίσει εισιτήριο για το League Phase του Γιουρόπα Λιγκ.

Η εμπειρία του Ντομίνγκες ως πρώην συνεργάτης του Ρικάρντο Σα Πίντο αποτελεί πολύτιμο εφόδιο. Γνωρίζοντας καλά τις δυνατότητες του ρόστερ, επικεντρώθηκε από χθες κιόλας στη βελτίωση της ψυχολογικής κατάστασης των παικτών. Με στήριξη από τη διοίκηση και πολύτιμες συμβουλές από τον Νούνο Μοράις, ο Πορτογάλος προπονητής δεν άφησε τίποτα στην τύχη. Κατέστρωσε σχέδια που στοχεύουν στην ανύψωση του ηθικού και στην ενεργοποίηση της δυναμικής της ομάδας.

Με σαφή πρόθεση να επαναφέρει τον ΑΠΟΕΛ σε τροχιά επιτυχιών, ο Ντομίνγκες απηύθυνε πρόσκληση στους φιλάθλους: «Η επιστροφή μου σε αυτόν τον σύλλογο γεμίζει την καρδιά μου με πάθος. Ανυπομονώ να ζήσουμε μαζί την ένταση και τη συγκίνηση του αγώνα στο ΓΣΠ την Πέμπτη». Το μήνυμά του αντηχεί με αισιοδοξία και φιλοδοξία, δίνοντας τον τόνο για αποφασιστική μάχη που θα κρίνει πολλά για την πορεία του ΑΠΟΕΛ.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την προπόνηση του ΑΠΟΕΛ υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή

1 of 8

Jose Dominguez Apoel.jpg6
Jose Dominguez Apoel.jpg2
Jose Dominguez Apoel
Jose Dominguez Apoel.jpg1
Jose Dominguez Apoel.jpg5
Jose Dominguez Apoel.jpg4
Jose Dominguez Apoel.jpg3
Laifis Apoel

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More