Tuesday, September 17, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Με… εντολή ανατροπής και αλλαγές

ΑΠΟΕΛ: Με… εντολή ανατροπής και αλλαγές

0 comments

Ο Ζοζέ Ντομίνγκες ανέλαβε χρέη πρώτου προπονητή στον ΑΠΟΕΛκαι μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά. Με… εντολή ανατροπής του 1-2 της Λετονίας από τη Ρίγα ΦΣ, την ερχόμενη Πέμπτη στο ΓΣΠ. Εύλογο ερώτημα είναι αν θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές για να αποφέρει τη θετική αλλαγή της παρουσίας των γαλαζοκιτρίνων.

H επιστροφή του Πέτροβιτς στο κέντρο της άμυνας μοιάζει σίγουρη (μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου…). Κάτι που αν ισχύσει είτε θα επαναφέρει τον Σούσιτς σε ρόλο δεξιού μπακ είτε θα τον στείλει στον πάγκο διατηρώντας τον Τσεπάκ.

Διαφοροποίηση θα γίνει δεξιά και αναφορικά με τον εξτρέμ, σε περίπτωση που ο Εντονγκαλά αποδειχτεί έτοιμος, με τον Δώνη να μένει εκτός ενδεκάδας.

Εκεί που υπάρχουν τα μεγαλύτερα ερωτηματικά, όμως, είναι στη μεσαία γραμμή. Μόνος σίγουρος ο Κοσταντίνοφ. Από εκεί και πέρα, οι Τεχέρα (επικρατεί αισιοδοξία πως θα είναι έτοιμος), Σαρφό, Μάγιερ και Κόρμπους διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις. Δεδομένος θεωρείται επίσης ο Ελ Αραμπί στην κορυφή.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More