Tuesday, September 17, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Μετρά τα λάθη και ψάχνει σωσίβιο

ΑΠΟΕΛ: Μετρά τα λάθη και ψάχνει σωσίβιο

0 comments

Ο απόηχος στον ΑΠΟΕΛ, μετά την ήττα από τη Ρίγα, έχει έντονο το στοιχείο του προβληματισμού και των ευθυνών, με την ομάδα να βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση ενόψει της ρεβάνς στο ΓΣΠ. Η εμφάνιση στη Λετονία δεν ήταν αντάξια των προσδοκιών, καθώς τα κενά στην άμυνα και η αδυναμία εκμετάλλευσης των επιθετικών ευκαιριών κόστισαν ακριβά. Ο προπονητής, Νταβίδ Γκαγιέγο, βρέθηκε στο στόχαστρο για την καθυστέρηση στις αλλαγές και για την ανεπάρκεια της ομάδας να επιβάλει το παιχνίδι της.

Η ήττα με 1-2 αποκάλυψε τις αδυναμίες του ΑΠΟΕΛ, οι οποίες έχουν επαναληφθεί στα φετινά εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς. Με δύο ήττες και μία ισοπαλία, η ομάδα δείχνει να δυσκολεύεται μακριά από το ΓΣΠ, γεγονός που επιτείνει την ανάγκη για βελτίωση ενόψει του κρίσιμου επαναληπτικού.

Ο Γκαγιέγο καλείται να διορθώσει τις τακτικές αδυναμίες και να εμπνεύσει την ομάδα του για να παρουσιάσει εντελώς διαφορετική εικόνα στο δεύτερο παιχνίδι. Οι γαλαζοκίτρινοι καλούνται να είναι πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση και να αποφύγουν τα ατομικά λάθη στην άμυνα, αν θέλουν να ανατρέψουν το σκορ και να συνεχίσουν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η ευθύνη για την εμφάνιση βαραίνει τον προπονητή, που καλείται να κάνει τις απαραίτητες προσαρμογές και να προετοιμάσει την ομάδα ψυχολογικά και αγωνιστικά για τη μεγάλη πρόκληση της Πέμπτης. Το ΓΣΠ επιβάλλεται την ερχόμενη Πέμπτη (29/8) να γίνει φρούριο, όπου ο ΑΠΟΕΛ θα κυνηγήσει την πρόκριση με αποφασιστικότητα και πάθος, αφήνοντας πίσω τις απογοητεύσεις των εκτός έδρας αγώνων.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More