Friday, September 20, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Μεταξύ σφυριού και άκμονος…

ΑΠΟΕΛ: Μεταξύ σφυριού και άκμονος…

0 comments

Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να διασχίσει έναν αγωνιστικό «Γολγοθά», με το πρόγραμμα σε διάστημα 57 ημερών να δοκιμάζει αντοχές και φιλοδοξίες. Σε αυτήν τη βαρυσήμαντη περίοδο, οι γαλαζοκίτρινοι θα κληθούν να συνδυάσουν μαχητικότητα και αφοσίωση ώστε να ανταποκριθούν σε μία σειρά από 13 σημαντικότατες αναμετρήσεις σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η αρχή γίνεται στις 14 Σεπτεμβρίου με τη «μάχη» απέναντι στην Καρμιώτισσα, ανοίγοντας τον χορό των εκτός έδρας αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα. Ακολουθούν οι συναντήσεις με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και την Ομόνοια 29ης Μαΐου, όπου οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ, οφείλουν να αγωνιστούν με ψυχή και πάθος για να χτίσουν δυνατή αγωνιστική εικόνα. Η εντός έδρας πρόκληση με τη Νέα Σαλαμίνα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο σε αυτή τη σειρά αναμετρήσεων.

Στις 25 Σεπτεμβρίου, ο ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει να κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο της σεζόν, αυτόν του Σούπερ Καπ απέναντι στην Πάφος FC, σε παιχνίδι που δεν υπόσχεται μόνο θέαμα, αλλά και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για αυτοεπιβεβαίωση.

Και ενώ τα εγχώρια μέτωπα θα συνεχίζουν να διεκδικούν την προσοχή, η έναρξη των υποχρεώσεων στο Κόνφερενς Λιγκ θα φέρει αυτομάτως νέες προκλήσεις. Το ταξίδι στο Δουβλίνο για τον αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς στις 3 Οκτωβρίου σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας ευρωπαϊκής πορείας γεμάτης προσδοκίες. Στη συνέχεια, οι αγώνες στο ΓΣΠ με την Μποράτς Μπάνια Λούκα και την πανίσχυρη Φιορεντίνα αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Παράλληλα, το πρωτάθλημα θα συνεχίζεται αμείωτα. Η ΑΕΚ, Ομόνοια Αραδίππου, η Ανόρθωση, ο Απόλλων και η ΑΕΛ θα βρεθούν στο διάβα του ΑΠΟΕΛ, σε έναν «μαραθώνιο» όπου η διαχείριση της ενέργειας των παικτών, φαντάζει ως το κλειδί για την επιτυχία. Οι γαλαζοκίτρινοι, θα κληθούν να δείξουν την απαραίτητη ψυχραιμία, τη συνοχή και την προσαρμοστικότητα που απαιτείται για να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο και να παραμείνουν στις ράγες της διάκρισης.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More