Friday, September 20, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Θεωρητικά πολύ γεμάτο το ρόστερ

ΑΠΟΕΛ: Θεωρητικά πολύ γεμάτο το ρόστερ

0 comments

Η καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδος έχει ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και πλέον, υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής ποδοσφαιριστή με υποσχετική από κυπριακή ομάδα ή ανέργου έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Εκτός απροόπτου λοιπόν έχει διαμορφωθεί το έμψυχο δυναμικό του ΑΠΟΕΛ.

Αρχή φυσικά από τον «άσο». Τον πρώτο λόγο αναφορικά με τους τερματοφύλακες έχει ασφαλώς ο Βιντ Μπέλετς. Από εκεί και πέρα, ο Ανδρέας Χριστοδούλου είναι το νούμερο «2», ωστόσο ας μην ξεχνάει κανείς τον Γκάμπριελ Περέιρα, τον οποίον προφανώς δεν απέκτησαν τυχαία οι γαλαζοκίτρινοι.

Πάμε τώρα στην οπισθοφυλακή. Για το κέντρο της άμυνας υπάρχουν οι πολύπειροι Ράντοσλαβ Πέτροβιτς, Λάσα Ντβάλι και Κωνσταντίνος Λαΐφης, καθώς και ο φέρελπις Ζοάο Σιπριάνο. Όσο για τους ακραίους μπακ, δεξιά οι Ισάμ Τσεπάκ και Ματέο Σούσιτς, αριστερά οι Χαβιέρ Κιντιγιά, Βίτορ Μερ και Λαουτάρο Κανό.

Συνέχεια με τους ποδοσφαιριστές του άξονα. Ανασταλτικοί χαφ οι Γκεόργκι Κοσταντίνοφ, Πάρης Πολυκάρπου, κεντρικοί μέσοι οι Σέρχιο Τεχέρα, Κίνγκσλεϊ Σαρφό, Γιάννης Σατσιάς, Νταβίντ Αμπάνια, Παναγιώτης Καττιρτζής, επιτελικοί οι Μαξ Μάγιερ, Πίτσι, Χρήστος Καρανάτσιος και Μάριους Κόρμπου.

Τέλος, η γραμμή κρούσης με τους ακραίους και τους κεντρικούς επιθετικούς. Εξτρέμ οι Μαρκίνιος, Τάσος Δώνης, Ντιεμερσί Εντονγκαλά και Τσαρλς Απια, σέντερ φορ οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Στέφαν Ντράζιτς και Αλγκασίμ Μπα.

Υπάρχουν ασφαλώς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να δώσουν λύσεις σε πέραν της μίας θέσης, όπως π.χ. οι Πέτροβιτς, Σούσιτς, Μάγιερ, Πίτσι, Κόρμπου και Μπα. Θεωρητικά λοιπόν πρόκειται για πολύ «γεμάτο» ρόστερ, με το οποίο θα προσπαθήσει ο ΑΠΟΕΛ να ανταπεξέλθει στο διπλό ταμπλό σε Κύπρο και Ευρώπη. Μένει να φανεί αν μπορεί να αξιοποιηθεί στην πράξη καλύτερα από ό,τι στα προηγούμενα ματς της τρέχουσας σεζόν.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More