Thursday, September 19, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Η ώρα του Μαξ Μάγιερ

ΑΠΟΕΛ: Η ώρα του Μαξ Μάγιερ

0 comments

Η μεγάλη ώρα για τον Μαξ Μάγιερ πλησιάζει, καθώς ο Γερμανός μέσος ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο αρχικό σχήμα του ΑΠΟΕΛ, γεμίζοντας το κενό που αφήνει ο Κίνγκσλεϊ Σάρφο.

Ο Γκανέζος, αν και αναδείχθηκε σε καθοριστική μορφή στις αναμετρήσεις με την Πετροκούμπ, δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σλόβαν Μπρατισλάβα (7/8), λόγω περιορισμών της ζώνης Σένγκεν. Το ίδιο ισχύει και για τη συνέχεια σε περίπτωσης πρόκρισης στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και πιθανόν στην αντίστοιχη φάση του Γιουρόπα Λιγκ σε περίπτωση αποκλεισμού από τη σλοβακική ομάδα.

Ο Νταβίδ Γκαγιέγο καλείται να βρει λύσεις για το κέντρο της ομάδας και όλες οι ενδείξεις δείχνουν προς τον 28χρονο άσο. Ο Μάγιερ, με την εμπειρία του από τα ευρωπαϊκά γήπεδα και την καθημερινή του βελτίωση στις προπονήσεις, φαίνεται έτοιμος να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κρίσιμο 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Γι΄αυτό, εξάλλου, αποκτήθηκε.

Η πρόκληση για τον ξανθομάλλη επιτελικό μέσο είναι μεγάλη. Η τεχνική του κατάρτιση, η ταχύτητά του και η ικανότητά του να δημιουργεί ευκαιρίες καθιστούν τον Γερμανό έναν από τους πιο υποσχόμενους παίκτες του ΑΠΟΕΛ. Ο Γκαγιέγο, δείχνει πως εμπιστεύεται τον Μάγερ για να προσφέρει την απαιτούμενη σταθερότητα και δημιουργικότητα στη μεσαία γραμμή.

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός εξετάζει κι άλλες επιλογές, όπως οι Κόρμπου και Δώνης προκειμένου να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή λειτουργία. Ωστόσο, η εμπειρία και η ποιότητα του Μάγερ, τον τοποθετούν σε πλεονεκτική θέση για να αναλάβει τον ρόλο του οργανωτή στο ματς της Τετάρτης.

Ο επερχόμενος αγώνας αποτελεί όχι μόνο πρόκληση για τον Μάγιερ, αλλά και μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιο να αποδείξει την αξία του στον ΑΠΟΕΛ. Η παρουσία του στον επικείμενο αγώνα, πιστεύουν στην ομάδα ότι θα δώσει την ώθηση που απαιτείται για να ανταπεξέλθει το σύνολο στις απαιτήσεις της αναμέτρησης και να κάνει το πρώτο βήμα προς την πρόκριση. Ο Μαξ Μάγιερ, ήλθε στον ΑΠΟΕΛ για να γίνει ο νέος ηγέτης της μεσαίας γραμμής και ήλθε η ώρα για πράξεις…

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More