Thursday, September 19, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Η ανατροπή θέλει τον Σαρφό της

ΑΠΟΕΛ: Η ανατροπή θέλει τον Σαρφό της

0 comments

Στο πρώτο παιχνίδι που δεν αγωνίστηκε ο Σαρφό, ο ΑΠΟΕΛ δέχθηκε την ήττα. Ο μέσος των γαλαζοκιτρίνων δεν ήταν στην αποστολή στη Σλοβακία λόγω της απαγόρευσης να ταξιδέψει σε χώρες που ανήκουν στη Ζώνη Σένγκεν. Πόσο ρόλο έπαιξε η απουσία του Γκανέζου στο πρώτο ματς απέναντι στη Σλόβαν; Για κάποιους πολύ, για άλλους λίγο ή και καθόλου. Όπως και να έχει όμως, η ιστορία έγραψε ότι η πρώτη φετινή ήττα των πρωταθλητών ήλθε χωρίς τον έμπειρο μέσο.

Η επάνοδός του στον επαναληπτικό με τη Σλόβαν, την Τρίτη στο ΓΣΠ, πρέπει να θεωρείται δεδομένη από τη στιγμή που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Τεχέρα, λόγω καρτών.

Η ανατροπή του 0-2 που θα θελήσει να κάνει ο ΑΠΟΕΛ, παίζοντας μπροστά στον κόσμο του που θα γεμίσει το ΓΣΠ, επιβάλλει την παρουσία του Σαρφό στο αρχικό σχήμα. Ποδοσφαιριστής ικανός να κρατήσει και να κυκλοφορήσει ορθόδοξα την μπάλα, να δημιουργήσει, αλλά και να αναχαιτίσει. Στο πρόσωπο του Σαρφό λοιπόν, οι γαλαζοκίτρινοι επενδύουν αρκετά στην προσπάθεια για ανατροπή και πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ συνεχίζεται για το ματς της Τρίτης, με τον Γκαγιέγο να ετοιμάζει πλάνο νίκης, που θα οδηγήσει την ομάδα του στην πρόκριση.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More