Friday, September 20, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Ευδιάκριτη η διαφορά ποιότητας, μα και τα βήματα προόδου

ΑΠΟΕΛ: Ευδιάκριτη η διαφορά ποιότητας, μα και τα βήματα προόδου

0 comments

Κάποιος που παρακολούθησε το 4-0 του ΑΠΟΕΛεις βάρος του Παραλιμνίου, μπορούσε με ευκολία να αντιληφθεί την τεράστια διαφορά ποιότητας.

Ακόμα όμως και απέναντι στους κατά πολύ υποδεέστερους βυσσινί, δεν μπορεί να μη σημειωθούν κάποια θετικά στοιχεία των γαλαζοκιτρίνων:

Σχεδόν απόλυτο παιχνίδι κυριαρχίας, ευκαιρίες με το τσουβάλι, τέσσερα γκολ, καλός ρυθμός και το κυριότερο, έως το σφύριγμα της λήξης υπήρχαν αντοχές και γινόταν κυνήγι για περισσότερα τέρματα. Επίσης έως το 3-0 δεν δέχτηκε φάση στην περιοχή, ενώ και αργότερα υπήρξαν κάποιες προϋποθέσεις, μα όχι η πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ένωση.

Μια συνέχεια του 3-0 εις βάρος της Καρμιώτισσας, με ακόμη καλύτερη απόδοση, που προσφέρει τα απαραίτητα οφέλη στους πρωταθλητές. Βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Ο Ζοζέ Ντομόνγκες άδραξε την ευκαιρία της διακοπής και δούλεψε, αξιοποιώντας παραλλήλως το βατό πρόγραμμα, που συνεχίζεται απέναντι σε Νέα Σαλαμίνα (22/9) και Ομόνοια 29 Μαΐου (29/9). Με συνέχεια στην καλυτέρευση και άλλους έξι βαθμούς, θα γίνουν 12 και η δυναμική θα μεγαλώσει σημαντικά.

Ενδιαμέσως όμως των παιχνιδιών με τους ερυθρόλευκους και τους πράσινους, θα γίνει το πιο αξιόπιστο τεστ προόδου. Το παιχνίδι του σούπερ καπ με την κυπελλούχο Πάφος FC στις 25 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More