Monday, September 16, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Ενδεκάδα χωρίς Κοσταντίνοφ και Σούσιτς από Ντομίνγκες για την ανατροπή

ΑΠΟΕΛ: Ενδεκάδα χωρίς Κοσταντίνοφ και Σούσιτς από Ντομίνγκες για την ανατροπή

0 comments

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται απόψε (29/8) τη Ρίγα ΦΣ στη ρεβάνς του 1-2 της Λετονίας. Στόχος της ομάδας του Ζοζέ Ντομίνγκες είναι να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα για να βρεθεί στη φάση League Stage του Γιουρόπα Λιγκ.

O Ζοζέ Ντομίνγκες στο ντεμπούτο του στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ παρατάσσει τους γαλαζοκίτρινους με πιο επιθετικό προσανατολισμό, αφού στη μεσαία γραμμή αγωνίζεται η τριάδα των Τεχέρα, Σαρφό και Μάγιερ. Τρεις παίκτες με δημιουργικές ικανότητες και τον Κοσταντίνοφ να μένει στον πάγκο.

Τετράδα στην άμυνα μπροστά από τον Μπέλετς θα είναι οι Τσεπάκ, Πέτροβιτς, Ντβάλι και Κιντιγιά. Εντονγκαλά (δεξιά) και Μαρκίνιος (αριστερά) θα πλαισιώνουν τον προωθημένο Ελ Αραμπί.

Η ενδεκάδα του Ζοζέ Ντομίνγκες: Μπέλετς, Τσεπάκ, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Κιντιγιά, Τεχέρα, Σαρφό, Μάγιερ, Εντονγκαλά, Μαρκίνιος, Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Μίχος, Σιπριάνο, Δώνης, Σούσιτς, Σατσιάς, Ντράζιτς, Καττιρτζής, Κόρμπου, Λαΐφης, Πολυκάρπου, Κοσταντίνοφ.

457274339 1066162022182915 9027197428531708231 N

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More