Thursday, October 3, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Εναπομείνασα ελπίδα ο Αμπάνια

ΑΠΟΕΛ: Εναπομείνασα ελπίδα ο Αμπάνια

0 comments

Αναφορικά με τα αγωνιστικά δεδομένα για το αποψινό εκτός έδρας ματς με τη Σάμροκ Ρόβερς, ο ΑΠΟΕΛ μετρά δύο επιστροφές. Οι Μάγιερ και Πολυκάρπου επέστρεψαν σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης και εναπόκειται στον Ζοζέ Νομίνγκες να κρίνει αν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σαρφό (του απαγορεύτηκε η είσοδος από τις ιρλανδικές Αρχές) και Δώνης (ταλαιπωρήθηκε από λοίμωξη). Θυμίζουμε επίσης πως οι Πίζι, Ντράζιτς και Σιπριάνο δεν είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα.

Βλέπουμε λοιπόν πως οι πιο δημιουργικοί μέσοι του ΑΠΟΕΛ είναι εκτός πλάνου. Ο λόγος για τους Πίζι, Σαρφό και Μάγιερ. Από τους εναπομείναντες μέσους, πιο ικανός για τη δουλειά φαντάζει ο Αμπάνια και μάλλον οι ελπίδες για τον ποδοσφαιριστή που θα αναλάβει ρόλο επιτελικού στρέφονται προς αυτόν.

Όσον αφορά στο αρχικό σχήμα, αναμένονται πάλι κάποιες αλλαγές από τον Πορτογάλο προπονητή. Πιθανή ενδεκάδα είναι η ακόλουθη: Τερματοφύλακας ο Μπέλετς, αμυντικοί δύο εκ των Πέτροβιτς, Ντβάλι, Λαΐφης (σέντερ μπακ) και δύο εκ των Τσεπάκ, Σούσιτς, Κιντιγιά (ακραίοι μπακ), μέσοι οι Κοσταντίνοφ, Τεχέρα, Αμπάνια, εξτρέμ οι Μαρκίνιος, Εντονγκαλά και σέντερ φορ ο Ελ Αραμπί.

Πηγή: Goal News

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise