Wednesday, September 25, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Για να σπάσει την γκίνια σηκώνοντας «κούπα»

ΑΠΟΕΛ: Για να σπάσει την γκίνια σηκώνοντας «κούπα»

0 comments

Ο ΑΠΟΕΛστοχεύει απόψε να προσθέσει το 15ο Σούπερ Καπ στην πλούσια συλλογή του, επιστρέφοντας ταυτόχρονα στα τρόπαια μετά από τέσσερα χρόνια «ξηρασίας» στον συγκεκριμένο θεσμό. Με αντίπαλο την αλάνθαστη στο πρωτάθλημα Πάφος FC, η οποία έχει μετατρέψει το Στάδιο «Αλφαμέγα» σε αδιαπέραστη έδρα, οι γαλαζοκίτρινοι καλούνται να ανατρέψουν την αρνητική παράδοση που τους κυνηγά στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Σε οκτώ αναμετρήσεις, βλέπετε, ο ΑΠΟΕΛ έχει γευτεί μόνο απογοήτευση, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Αυτό το σερί αποτελεί βαρύ φορτίο που η ομάδα του Ζοζέ Ντομίνγκες θα επιδιώξει να αποτινάξει, έχοντας ως στόχο όχι μόνο το τρόπαιο, αλλά και τη συμβολική νίκη επί ενός αντιπάλου που πάει «τρένο».

Ο Πορτογάλος προπονητής, έχοντας ήδη χρησιμοποιήσει 23 ποδοσφαιριστές σε μόλις τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος, γνωρίζει ότι η διαχείριση του ρόστερ είναι κομβικής σημασίας, ιδιαίτερα σε αυτή τη φάση, όπου η ομάδα έχει συνεχείς υποχρεώσεις. Σε διάστημα 11 ημερών, ο ΑΠΟΕΛ δίνει τέσσερα ματς, τα οποία έρχονται να προστεθούν σε αυτά των προηγούμενων ημερών. Οι απουσίες των Πίζι κα Μάγιερ προσθέτουν επιπλέον δυσκολίες, την ίδια ώρα ο Σούσιτς «τρέχει» για να προλάβει το επόμενο ματς.

Το Σούπερ Καπ, εν κατακλείδι, δεν είναι απλώς άλλος ένας τίτλος. Για τον ΑΠΟΕΛ, η αποψινή αναμέτρηση αποτελεί ευκαιρία να ξεπεράσει τα εμπόδια του παρελθόντος και να αποδείξει ότι είναι έτοιμος να δώσει συνέχεια στις νίκες κόντρα σε καταφανώς πιο απαιτητικό αντίπαλο σε σχέση με αυτούς προηγήθηκαν.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More