Friday, September 27, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: «Βροντοφώναξε» την επιστροφή του!

ΑΠΟΕΛ: «Βροντοφώναξε» την επιστροφή του!

0 comments

Ο ΑΠΟΕΛ, αφήνοντας πίσω την απογοήτευση των τελευταίων ευρωπαϊκών αγώνων και την ήττα στην πρεμιέρα, έκανε αισθητή την παρουσία του στις πρόσφατες αναμετρήσεις, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική επιστροφή του με τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με την κατάκτηση της 15ης Ασπίδας της ΚΟΠ, μετά την επικράτηση με 1-0 επί της (φορμαρισμένης) Πάφος FC. Το γκολ του Κίνγκσλεϊ Σαρφό, σε συνδυασμό με το μηδέν παθητικό σε άλλο ένα ματς, ήταν αρκετό για να χαρίσει στον ΑΠΟΕΛ το τρόπαιο, την ίδια ώρα που οι φίλαθλοι των γαλαζοκιτρίνων δημιούργησαν ατμόσφαιρα άκρατου ενθουσιασμού στο Στάδιο «Αλφαμέγα».

Η ομάδα του Ζοζέ Ντομίνγκες ξεκίνησε ιδανικά το ντέρμπι, με ένα γρήγορο γκολ και αριθμητικό πλεονέκτημα, όμως δυσκολεύτηκε να βρει το δεύτερο τέρμα που θα της έδινε άνεση. Αν και οι πρωτευουσιάνοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, η αστοχία και η αναποτελεσματικότητα κράτησαν το σκορ στο ελάχιστο. Ο Ντομίνγκες αναγνώρισε την έλλειψη εκμετάλλευσης των ευκαιριών, τονίζοντας παράλληλα το μαχητικό πνεύμα της Πάφου, που έκανε το έργο του ΑΠΟΕΛ πιο δύσκολο απ’ ό,τι φαινόταν αρχικά.

Παρά τα εμπόδια, ο ΑΠΟΕΛ πανηγύρισε την πρώτη του κατάκτηση Σούπερ Καπ από το 2019, σηματοδοτώντας την επάνοδο του. Η κατάκτηση του τροπαίου δεν είναι απλώς μια επιβράβευση των τελευταίων προσπαθειών της ομάδας, αλλά και ξεκάθαρο μήνυμα προς τους αντιπάλους για τη δυναμική πορεία που θέλει να χαράξει φέτος.

Ο πρόεδρος, Πρόδρομος Πετρίδης, αναφέρθηκε στις απουσίες των Μάγιερ και Πίζι, επισημαίνοντας πως το βάθος του ρόστερ ήταν αυτό που διασφάλισε την επικράτηση. Ο ΑΠΟΕΛ, με τέσσερις συνεχόμενες νίκες, δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, διεκδικώντας τους τίτλους που έχει θέσει ως στόχο για τη φετινή σεζόν.

Πηγή: Goal News

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise