Wednesday, October 23, 2024
Home » ΑΠΟΕΛ: Απέναντι σε άγνωστη, αλλά επικίνδυνη ομάδα

ΑΠΟΕΛ: Απέναντι σε άγνωστη, αλλά επικίνδυνη ομάδα

0 comments

Ο ΑΠΟΕΛ, υπό τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ, προετοιμάζεται εντατικά για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, με στόχο την ανατροπή των εντυπώσεων μετά την «γκέλα» απέναντι στη Σάμροκ Ρόβερς (1-1).

Η επιβλητική πεντάρα επί της Ομόνοιας Αραδίππου (5-0) έχει ανεβάσει την ψυχολογία, όμως η αναμέτρηση με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό. Η ομάδα από τη Βοσνία, αν και λιγότερο γνωστή, απέδειξε την αξία της, με την ισοπαλία στην πρεμιέρα απέναντι στον Παναθηναϊκό (1-1), την ίδια ώρα που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας με έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα σε εννέα αγώνες.

Με τρία πρωταθλήματα και πέντε κύπελλα στο ενεργητικό της, κι ούσα στη δεύτερη θέση του βοσνιακού πρωταθλήματος, έρχεται στην Κύπρο αποφασισμένη να διεκδικήσει κάθε βαθμό, κάτι που επιβάλει τη μέγιστη συγκέντρωση των γαλαζοκιτρίνων. Υπό τις οδηγίες του 43χρονου Μλάντεν Ζίζοβιτς, εξάλλου, αποτελεί δύσκολη πρόκληση για οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ο ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, με την ώθηση του κόσμου του, καλείται να επιβάλει το ρυθμό του και να αποκαταστήσει την ισορροπία, «διορθώνοντας» το αρνητικό αποτέλεσμα της πρεμιέρας. Το παιχνίδι της Πέμπτης (19:45) απαιτεί σοβαρότητα, καθώς κάθε απώλεια βαθμών θα δυσκολέψει την πορεία πρόκρισης.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More