Η πτώση του ΑΠΟΕΛ δεν έχει σταματημό. Είναι μια πραγματικότητα που βαραίνει όλο και περισσότερο. Τρεις συνεχόμενες ήττες, επτά γκολ παθητικό, καμία απάντηση στο σκοράρισμα. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους και αποτυπώνουν την εικόνα μιας ομάδας που έχασε το στίγμα της, την αυτοπεποίθησή της, τη δυναμική της. Ομάδα που συνήθισε να χάνει.
Η Τσέλιε, η Πάφος FC, ο Άρης. Διαφορετικοί αντίπαλοι, ίδιο το αποτέλεσμα. Ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζει ανησυχητικά σημάδια διάλυσης, με την αμυντική του γραμμή να υποχωρεί δίχως αντίσταση και την επίθεση να δείχνει εγκλωβισμένη σε αδιέξοδο. Η έλλειψη συνοχής, έντασης και πνευματικής αντίδρασης είναι έκδηλη.
Το γήπεδο δεν σιωπά. Οι φίλοι της ομάδας βλέπουν το σύνολο να διολισθαίνει χωρίς σχέδιο, χωρίς πείσμα, χωρίς απαντήσεις. Και η οργή τους δεν σταματά στον Μανόλο Χιμένεθ που αποτελεί παρελθόν. Οι ευθύνες βαραίνουν πολλούς, καθώς η κρίση του ΑΠΟΕΛ δεν είναι απλώς αγωνιστική. Από την κορυφή έως τα νύχια.
Πηγή: Goal News