Thursday, September 19, 2024
Home » Ανόρθωση: Όλο και πιο κοντά σε Χρυσόπουλο

Ανόρθωση: Όλο και πιο κοντά σε Χρυσόπουλο

0 comments

Σύμφωνα με ελληνικό δημοσίευμα του sport-fm.gr, η Ανόρθωση βρίσκεται μια ανάσα μακριά από την ολοκλήρωση της δωδέκατης της μετεγγραφής καθώς ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος θα παραχωρηθεί δανεικός από την ΑΕΚ Αθηνών.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της δεύτερης ομάδας για την προετοιμασία της. Κάτι που σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για τον δανεισμό του στην Μεγάλη Κυρία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρυσόπουλος είναι γνώριμος του Γιάννη Οκκά από την κοινή τους παρουσία στον Ολυμπιακό Β’.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας άσος είχε ξεχωρίσει στη δεύτερη ομάδα των «ερυθρόλευκων», στους οποίους αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Άρη. Μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού, το προηγούμενο καλοκαίρι, η «Ένωση» τον έκανε δικό της δίνοντας περίπου 800 χιλ. ευρώ στους Θεσσαλονικείς.

Την περασμένη σεζόν, λοιπόν, μέτρησε μία 45λεπτη συμμετοχή με την πρώτη ομάδα και από εκεί και πέρα 26 εμφανίσεις, όλες ως βασικός, με τη δεύτερη. Το συμβόλαιό του με τους «κιτρινόμαυρους» εκπνέει το 2028.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More